Home Novosti BiH DA LI JE OVO KAPITULACIJA? Dodik najavio odustajanje od zakona o vojsci...

DA LI JE OVO KAPITULACIJA? Dodik najavio odustajanje od zakona o vojsci i UIO

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da se s pažnjom posmatra šta predlažu koalicioni partneri i da će se prema tome odnositi na konstruktivan i fleksibilan način.

Nakon što je Predsjedištvo Ujedinjene Srpske donijelo jedan od zaključaka da zakoni o vojsci i indirektnim porezima ne treba da se usvajaju dok se ne završe pregovori u BiH ili dok se ne završe izbori, Dodik je rekao da je to njihov partijski stav i da će razgovarati.

– Razgovaraću sa rukovodstvom Ujedinjene Srpske o tom pitanju i njihovom viđenju i imaćemo zajedničke politike – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Istakao je da to može da bude i legitiman prijedlog političke partije, ali da će sve zavisiti od većine, te podsjetio da je Narodna skupština donijela odluku da povlači svoje saglasnosti sa pitanje odbrane, indirektih poreza i visokog sudskog i tužilačkog savjeta.

– Mi sa pažnjom posmatramo šta predlažu naši koalicioni partneri i odnosićemo se prema tome na jedan konstruktivan i veoma fleksibilan način – rekao je Dodik.

(Vijesti.ba / RTRS / ZASREBRENICU.ba)