Home Novosti BiH Dodik iz Beograda: Oni što su upereni protiv Srbije i RS-a –...

Dodik iz Beograda: Oni što su upereni protiv Srbije i RS-a – džaba im je

Republika Srpska je zagledana u Srbiju i ovdje su mnogi da pokažu da smo zajedno, da smo jedan narod, poručio je Milorad Dodik sa skupa “Srbija nade”

Na skupu “Srbija nade” koji se večeras održava u Beogradu obratio se predsjednik Repulike Srpske Milorad Dodik.

Ovim povodom je poručio da “smo mi jedan narod koji hoće da živi u miru”.

– Nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe, danas smo sa našom braćom i sestrama na Kosovu i Metohiji i posvećeni Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić, poručio je Dodik.

Dodao je i to da Srbija i srpski narod danas tuguju za stradanjem djece, ali i da je on ovdje došao kako bi podržao Srbiju.

– Naša tuga je naš način da budemo još jači. Oni što su upereni protiv Srbije i sprskog naroda, jednako i protiv Republike Srpske, da poručimo da im je džaba. Došao sam da u ime Srpske da podržim Srbiju, koja je izabrala Aleksandra Vučića za predsjednika. Republika Srpska je zagledana u Srbiju i ovdje su mnogi da pokažu da smo zajedno, da smo jedan narod, naveo je Dodik.

Istakao je da Srbi neće sukobe, javlja RTRS.

– Srbi hoće svoje države, hoćemo da živimo u miru i nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo i uz braću na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez svoje države, zato je važno da budemo uz Srbe na Kosmetu, istakao je Dodik.