Home Novosti BiH DODIKOVOM PULENU NE PIŠE SE DOBRO: Nakon hapšenja SNSD-ovca oglasila se policija….

DODIKOVOM PULENU NE PIŠE SE DOBRO: Nakon hapšenja SNSD-ovca oglasila se policija….

Osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u zakonom predviđenom roku nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

“Z.L. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja”, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

„Slobodna Bosna“ izvijestila je ranije kako je uhapšen direktor Agrarnog fonda Bijeljine i odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Bijeljina Zlatan Lazarević.

Kako je navedeno u saopštenju, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje su u vlasništvu osumnjičenog, kao i prostorija pravnog lica u Bijeljini.“Prilikom pretresanja pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u predmetu postojanja osnova sumnje da je Z.L. počinio krivično djelo ‘Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja’”, stoji u saopštenju.

Osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u zakonom predviđenom roku nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.“Aktivnosti policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i dalje se nastavljaju”, zaključeno je u saopćenju policije.

Podsjetimo, protiv Lazarevića krivičnu prijavu zbog zloupotrebe položaja podigao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.