Home Novosti BiH DUŠANKA MAJKIĆ ODAVNO NIJE BILA OVAKO LJUTA: “Komšić samo gleda s koje...

DUŠANKA MAJKIĆ ODAVNO NIJE BILA OVAKO LJUTA: “Komšić samo gleda s koje će strane..!”

Iz Komšićevih poteza izvire strah da će Bošnjaci morati, ako ne žele da žrtvuju BiH, morati da žrtvuju Željka Komšića, poručila je danas Dušanka Majkić.

“Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, ne čini ništa da bi smirio uzburkane strasti u ovoj zemlji, nego naprotiv on gleda uvijek sa koje strane će potpaliti vatru”, rekla je Dušanka Majkić, delegat SNSD-a u Domu naroda parlamenta BiH.

Komentarišući postupak Komšića, koji je danas uputio čestitku predsjednici Kosova Vjosi Osmani povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo, Majkićeva je rekla da Komšić strahuje za svoju poziciju.

“On je u strahu od izmjena Izbornog zakona koje bi njega dovele u krajnje nepovoljan položaj da ne može glumiti hrvatskog predsjednika što je činio do sada”, kazala je Majkićeva.

Dodala je da Komšić kaže jedno pa napravi drugo.

“Ili uradi nešto pa poslije nalazi razlog zašto je to uradio ali uvijek tražeći krivicu na srpskoj strani. On je krajnje nepouzdan čovjek, u njegove izjave i njegova djela nikad čovjek ne može izvući stvarni smisao”, rekla je Majkićeva, dodajući da iz svega toga izvire Komšićev strah da više neće biti na poziciji na kojoj se nalazi.

“I da će Bošnjaci morati, ako ne žele da žrtvuju BiH, morati da žrtvuju Željka Komšića”, zaključila je Majkićeva za “Nezavisne novine”.

(SB)