Home Novosti Dva znaka horoskopa će u decembru proći kao bosi po trnju

Dva znaka horoskopa će u decembru proći kao bosi po trnju

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkrio je da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period koji će početi u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvijezde sve donose:

Blizanci

Posljednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mjesec kada je poslovni život u pitanju.

U isto vrijeme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu da upoznaju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osjetiće i pritiske da okončaju neke prethodne projekte i poslovne obaveze.

Globin savjet je da sve važne stvari odlažu i da im zvijezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idealna prilika da sve riješe lagano i bez trzavica.

Međutim, zvijezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihovu budućnost.

Previous articleNikšić upozorava: Kreće borba za Skenderiju! Šeik koji je pravio Beograd na vodi želi je kupiti
Next articleNervoza i opasne polemike uoči drugog ročišta Dodiku: “Pokušaj hapšenja ugrozio bi BiH”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.