Home Archive Gradimir Gojer: Fuj! Kao čovjek, kao ljudsko biće, kao katolik i Europljanin...

Gradimir Gojer: Fuj! Kao čovjek, kao ljudsko biće, kao katolik i Europljanin gadim se aktualne vlasti u Hrvatskoj!

Uglađeni europejac Plenković i favoritkinja desničarske Hrvatske Grabar Kitarović definitivno su pali na ispitu iz oblasti ljudskih prava!

Piše: Gradimir Gojer

Jer, klasična otmica studentima iz Nigerije, pokazuje dubinu ponora neljudskosti i elementarnog neznanja državnih organa Republike Hrvatske.

Gnušam se se svih prethodnih postupaka prema migrantima, a vrhunac nepoštovanja ljudskosti i trijumf neljudskosti pokazala je akcija hrvatske policije prema dvojici nigerijskih studenata. Pri tomu treba naglasiti da su oteti studenti i sportaši!?

Više nego sramotno za jednu članicu Europske unije.

Jer to što se desilo dvojici nesretnih studenata i sportaša je bruka. Posebice kada hrvatske vlasti ne govore pravu istinu pa ispadaju tragikomične objašnjavajući cijeli slučaj otmice i prebacivanja na teritorij druge države dvojice Nigerijaca.

Ali, ako se prisjetimo pucnjeva i ranjavanja migranta pri čemu su vlasti kazale da se policajac okliznuo a puška, eto, sama opalila, stvari su bjelodano jasne.

U slučaju Nigerijaca i neljudskog postupanja prema njima radi se o čistom rasizmu. Zato je pravo iznenađenje da na sve ovo šute institucije Europske unije. Da li sve ovo znači da Europska unija podržava otvoreni rasizam?

Fuj! Kao čovjek, kao ljudsko biće, kao katolik i Europljanin gadim se aktualne vlasti u Hrvatskoj!

Gospodine Plenkoviću demantirajte me. Bojim se da nemate argumenata.

I ponavljam: grozim se vaših postupaka prema drugom i drugačijem!

(Tačno.net)