Home Novosti BiH HISTERIJA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Šta Helez želi sa naoružanjem koje bi da...

HISTERIJA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Šta Helez želi sa naoružanjem koje bi da nabavi. Treba ispitati njega gdje bi on ratovao…“

Navela je da nema dokaza za tako nešto.

Valentina Kecman, predsjednica Odbora za međunarodnu saradnju Ujedinjene Srpske, rekla je u za RTRS da ministar odbrane BiH Zukan Helez nije prijatelj ni jednom narodu u BiH.

-Izjave Heleza kako postoji neki vojni kapmovi u Srpskoj je nešto što je nedostojno funkcije ministra, kazala je Kecman.

Navela je da nema dokaza za tako nešto.

-On namjerno upire prstom u Srpskoj, kako bi se sakrilo ono što se dešava u FBiH. Takvi problemi se nalaze u FBiH – istakla je Kecman.

Poručila da je BiH stabilna i da nema spoljnih faktora koje je ugrožavaju.

-Republika Srpska ne ugrožava mir, ni stabilnost. Srpska održava mir i poštuje Dejton, a Sarajevo to podriva – dodala je Kecman.

kazala je da Helez huška Bošnjake protiv Republike Srpske.

-Priča stalno o naoružanju. Šta Helez želi sa naoružanjem koje bi da nabavi. Treba ispitati njega gdje bi on ratovao sa tim oružjem, kazala je Kecman.

Podsjetimo, Kecman je od ranije poznata po sramnom istupu o Srebrenici.

-Osim što Vukanović i Vojin Mijatovic napadaju bošnjačke glasove na predstojećim izborima. Jasno je ko je spreman prodati vjeru za večeru za šaku glasova, napisala je uoči izbora na Facebooku Valentina Kecman.

(SB)