Home Novosti BiH IZ DF-a PORUČUJU: “Valjajte se bez nas u blatu koje ste sami...

IZ DF-a PORUČUJU: “Valjajte se bez nas u blatu koje ste sami proizveli…”

Demokratska fronta BiH
Demokratska fronta BiH

Više puta smo ponovili ovu iz naslova, no moramo opet, jer suprotstavljenim blokovima u OV Novo Sarajevo – dijelu Trojke+SDA i drugom dijelu Trojke, mora se jedno te isto više puta ponoviti, poručuju iz OO DF-a Novo Sarajevo.

Načelnik Tanović bi možda nešto i uradio da je on vodio Općinu, ali nije stigao od svojih obaveza u Klinici Orthos u kojoj je suvlasnik, od obaveza kao doktor košarkaške reprezentacije BiH i od drugih obaveza bitnijih od vođenja Općine.

Zato je tu bio ‘načelnikov mali’ koji se odaziva na ime Elis Hrkalović, a koji je bio sve i svja u Općini Novo Sarajevo. Sada je dotični sekretar JP ‘ONSA’ d.o.o. Sarajevo, nakon što ga načelnik ekspresno sklonio iz Općine. Tako, i ako se uspije prikupiti dovoljan broj ruku za opoziv načelnika, neka načelnik to fakturiše svom ‘savjetniku’ Hrkaloviću.

Bavili ste se nama, lagali, izvrtali, spinovali, kleli i kudili nas ne želeći prihvatiti naše argumente za naše postupke. Sada se bavite sobom a ne onim zbog čega su vas građani birali.

Zato, neka nijedan od suprotstavljenih blokova ne očekuje našu ruku kao slamku spasa.

Neka vas đe ste, reci bi Milo Đukanović, a dokazali ste i to da ni za đe ste – nijeste!, rekao je Senad Kapo, predsjednik Općinskog odbora Demokratske fronte Novo Sarajevo.