Home Novosti BiH Iz RS-a pozivaju na hapšenje Zukana Heleza!

Iz RS-a pozivaju na hapšenje Zukana Heleza!

Iz RS-a pozivaju na hapšenje Zukana Heleza!
Iz RS-a pozivaju na hapšenje Zukana Heleza!

“Kadrovi koje je birala vlast u Republici Srpskoj kontrolišu SIPU i Obaveštajno-bezbjednosnu agenciju BiH i njihova je zakonska obaveza ili da uhapse Heleza ako laže, ili da pohapse sve one koji nelegalno organizuju vojne kampove, ako Helez govori istinu”, rekao je Grmuša.

Predstavnici vlasti u Republici Srpskoj treba da prestanu da pričaju i da počnu da konkretno djeluju kad je riječ o navodima ministra odbrane BiH, kao što su konkretno djelovali kad su izglasali Zukana Heleza za ministra odbrane.

Rekao je ovo Milko Grmuša, potpredsjednik PDP, govoreći o navodima ministra odbrane u BiH o postojanju tajnih vojnih kampova u Republici Srpskoj.

“Ako Helez laže, onda zbog ozbiljnosti optužbi koje iznosi mora odmah da bude uhapšen, jer čini istovremeno više teških krivičnih djela i uništava reputaciju zemlje u svijetu. Kadrovi koje je birala vlast u Republici Srpskoj kontrolišu SIPU i Obaveštajno-bezbjednosnu agenciju BiH i njihova je zakonska obaveza ili da uhapse Heleza ako laže, ili da pohapse sve one koji nelegalno organizuju vojne kampove, ako Helez govori istinu “, rekao je Grmuša.

Poručio je da pokažu hrabrost i znanje i neka hapse, ili neka zaćute i oni sami podnesu ostavke ako nisu sposobni da pod hitno zaustave ovu bruku.