Home Novosti IZ SRBIJE STIGAO PROGLAS, NIKAKO NE GLASATI ZA DODIKA: “Braćo Srbi, birajte...

IZ SRBIJE STIGAO PROGLAS, NIKAKO NE GLASATI ZA DODIKA: “Braćo Srbi, birajte slobodu, ne izdaju!”

SNP ”Naši” iz Srbije u otvorenom pismu pozivaju Srbe da otkažu poslušnost Miloradu Dodiku koji poziva na izdaju Kosova i Metohije i koji godinama uništava Republiku Srpsku. Tvrde da je riječ o običnom manipulatoru i politikantu koji izdaje srpske interese, krijući se iza patriotizma. Pismo prenosimo u cjelosti:

Draga braćo,

kao predsednik SNP “Naši” koji su jedna od najstarijih patriotskih organizacija u Srbiji pozivam Vas da na opštim izborima otkažete bilo kakvu poslušnost Miloradu Dodiku, koji svesno i bez ikakve odgovornosti poziva na izdaju Kosova i Metohije, ali i koji Republiku Srpsku već godinama uništava u svakom segmentu i ne glasate za njega i njegov SNSD.

Milorad Dodik je politikant koji se krije iza patriotizma i time vešto manipuliše od prilike do prilike.

On je običan ratni profiter i manipulant koji se od bavljenja politikom ekstremno obogatio, dok je narod sve jadniji i siromašniji.

Milorad Dodik je dao sebi za pravo da bude gospodar života koji se pita čak i ko može da radi u Republici Srpskoj i otvoreno zapretio otkazima Srbima koji ne glasaju za njega.

Ono što je najstrašnije, Milorad Dodik je dao sebi za pravo da crta granice Kosova i prekraja ono za šta su krvarile generacije i generacije Srba.

Nema Srbina na svetu kojem nije stalo do Kosova, bez obzira gde se on nalazio i živeo. Da li je to Republike Srpska, Šumadija ili Vojvodina.

Milorad Dodik je tim činom dokazao da nema ništa sa srpskom istorijom i tradicijom i da je reč o jednom odrodu koji gleda samo svoj lični interes i kako da opstane na vlasti.

Njega ne ruše strane sile, agenture i ko zna ko već, jer je on njihov deo i on sprovodi njihove naume poput ovog o predaji Kosova.

Zato pozivam sve čestite Srbe da ne glasaju više za Milorada Dodika, vreme je da se srpski narod u Republici Srpskoj istrgne iz njegovih kandži i izbori za svoju slobodu i bolje sutra.

KAKO RADILI, TAKO NAM I BOG POMOGAO!

Ivan Ivanović

Predsednik SNP “Naši”

PROČITAJTE I: Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!

(SB)