Home Novosti KAKAV DEBAKL U BEOGRADU: Srbovanje Dodika i Vučića doživjelo nezapamćen fijasko, pogledajte...

KAKAV DEBAKL U BEOGRADU: Srbovanje Dodika i Vučića doživjelo nezapamćen fijasko, pogledajte koliko se ljudi okupilo na proslavi Dana zastave u milionskom glavnom gradu Srbije (VIDEO)

Na centralnoj manifestaciji u Beogradu posvećenoj obilježavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, govorili su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i patrijarh SPC Porfirije.

Uz uobičajno srbovanje i oštru retoriku Vučića i Dodika, poput one kako se nikada više Srbi neće za srpsku trobojku nikome izvinjavati, te kako će je nositi ponosno od Australije do Јužne Amerike, baš kao što nose srpsko ime i prezime, što je izjavio Aleksandar Vučić.

Ili, pak, Dodikovo lamentiranje kako je zagledan u Srbiju te kako ne voli i Bosnu i Hercegovinu ni da ga zovu Bosancem, zanimljivo je bilo vidjeti i još ponešto.

Naime, prilikom prijenosa uživo iz Beograda režiser je na nekoliko sekindi pustio par kadrova snimljenih dronom, a upravo ti kadrovi otkrivaju potpuni debakl Vučićeve i Dodikove usiljene manifestacije.

Vidljivo je da je skupu prisustvovalo svega dvije-tri hiljade ljudi, te kako su okolne ulice bile gotovo prazne, što je za milionski Beograd mizerna brojka, znamo li da utakmice lokalnih nogometnih klubova, poput FK Čukaričkog, okupi veći broj posjetitelja.

Da sramota bude manja, pokušao se pobrinuti režiser prijenosa, koji je brzo prekidao kadrove drona i prebacio se na krupni plan dok je govorio partijarh Porfirije, no tada je već bilo kasno.

(SB)

Previous articleKOLUMNA GORDANA DUHAČEKA: “Vučićevo pozivanje svih Srba da srbuju je besramno, jer Srbi…”
Next articleMUK U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: Pogledajte kako je Edin Ramić u 30 sekundi Dodikove zastupnike ostavio bez teksta
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.