Home Novosti BiH Kapetan Teo, sin heroja Armije RBiH Čede Domuza: BiH je vječna, ona...

Kapetan Teo, sin heroja Armije RBiH Čede Domuza: BiH je vječna, ona ti je, bolan, nepokoriva!

Na emotivnu poruku Tea Domuza, kapetana OS BiH, uslijedile su brojne poruke kojima su njegovi pratitelji izrazili podršku patriotskim porukama.

Teo Domuz (38), kapetan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, sin legendarnog heroja Armije RBiH Čedomira Čede Domuza, uputio je jako emotivnu poruku svima koji nasrću na našu zemlju i kalkulišu sa njenim nestankom.

“Ona je tisućljetna! Ona je vječna, samo smo mi prolazni! Nećeš njoj nauditi ma ko da si i ma odakle da si! Pokušali su mnogi i samo se dobro opekli! Ona ti je, bolan, nepokoriva! Ona je dom za svakog ko je smatra svojom i ko je voli! Ona je majka, otac, sestra, brat, ona je domovina svih nas!!!

Jedna i jedina Bosna i Hercegovina!!!”, poručio je Domuz putem svog Facebook profila.

Brojni pratitelji kapetana Tea Domuza podržali su ovakav stav izražavajući podršku njegovim patriotskim porukama.

“Tako je legendo, mnoge je Bosna promijenila insane i znane i neznane, i zapamtila i dobrog i lošeg. Mnogi bitisali ona opstajala, nekima to nikad neće biti jasno; Bosna je to”, “Bravo Teo! Divno rečeno. Ti Bosnu braniš rijecima, a tvoj otac je dao zivot braneći Bosnu. Svaka čast za obojicu…

Bosne će biti i kad nas ne bude”, “Respekt do Neba”, Pozdrav domovini…i tako je lave”, samo su neki od komentara na post kapetana Domuza.

(Oslobodjenje)