Home Novosti BiH KO TO PRIJETI MLADENU GRUJIČIĆU ?

KO TO PRIJETI MLADENU GRUJIČIĆU ?

Mehmedalija Besic

Moje ime je Mehmedalija Bešić i vlasnik sam portala ZASREBRENICU.ba. Od jučer je krenula hajka na mene od strane lokalnog SNSD-a, Mladena Grujičića kao i njihovog najjačeg medija RTRS-a.

 

 

Sporan je bio članak o smjeni potprijedsjednika Skupštine opštine Srebrenica Radomira Pavlovića u kojem sam objavio sliku protokolisanog zahtjeva koji je uputio odbornik Slađan Milovanović. Korisnik društvene mreže „Facebook“ pod imenom Emir Salkić je ostavio komentar sljedećeg sadržaja: „Prijedlog: ubiti Mladena Grujičića.“

Portal ZASREBRENICU.ba nije odgovoran za komentare na Facebook-u i portalu upućene od strane trećeg lica. Ti komentari odražavaju mišljenje autora komentara i portal ZASREBRENICU.ba se odriće svih odgovornosti.

 

Radomiru Pavloviću je zasigurno zasmetala slika o njegovoj smjeni te je isti odmah uputio saopštenje SNSD-a o navodnim prijetnjama Mladenu Grujičiću da bi kasnije kabinet Mladena Grujičića izdao slično saopštenje.

 

Ovim putem pitam Grujičića, da li je neko bio privođen i ispitivan za napad u BH TELECOM centru kada je srbin ušao u BH TELECOM i uplašenoj djevojci prijetio rječima: „Ja ću vas otjerati, BH TELECOM ne smije postojati u Srebrenici“ ?

 

BH TELECOM i dan danas postoji i postojaće…

 

Ko je Grujičiću stavljao kokarde po facebooku i veličao ratne zločince rječima „Idemo dalje“ ?

 

Ko je Grujičiću pokušao da dovede u Srebrenicu ratnu spisateljicu ratnog zločinca i haškog optuženika Ratka Mladića i to pred sami 11.juli ?

 

Portal ZASREBRNICU.ba nije prijetio niti Mladenu Grujičiću niti bilo kome.

Cilj portala ZASREBRENICU.ba je pravljenje baze podataka svih Srebreničana te registracija istih. Ovo je vjerovatno zasmetalo Grujičiću i lokalnom SNSD-u i ovim putem pozivam sve Srebreničane gdje god se nalazili da svoju ličnu kartu izvade u Srebrenici.

Previous article(VIDEO) Pogledajte šta se dogodi kada fudbaleri muslimani zaigraju za izraelski klub sa najekstremnijim navijačima
Next articleBošnjački mladići ubijeni u JNA 1991., jer nisu htjeli ubijati zarobljene hrvatske vojnike (VIDEO)
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.