Home Novosti BiH Mijatović: ‘Jednom će BiH biti normalna zemlja bez iživljavanja etničkih poglavica nad...

Mijatović: ‘Jednom će BiH biti normalna zemlja bez iživljavanja etničkih poglavica nad građanima’

Svidjelo se to nekom ili ne, ali demokratija je jednostavna, ko ima većinu predstavlja građane i formira vlast, napisao je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na Facebook-u.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

“Kažu da sanjam, ali sam siguran da će jedan dan ovo biti normalna zemlja bez etnonacionalnih blokada i iživljavanja etničkih poglavica nad većinom građanima. Ne znam zašto većina u SDP BiH ćuti na ovaj medijski haos koji traje danima i koji stvara lažnu atmosferu izdaje ( čast parizuzetaka).

Drugarice i drugovi čemu tišina, hoćemo pustiti da Nikšić sve sam uradi, pa onda samo da se uvalimo u fotelje. Ili je dovoljno ovo sve za one koji su se već uvalili u fotelje pa sad glume državnike i ne interesuje ih SDP.

Sve ovo što danima slušamo i gledamo je politički otpor onih koji ne žele da izgube vlast i da se razumemo potpuno je legitiman, da budem iskren tako se to radi, pitanje je što mi to dozvoljavamo.

I da se razumemo ukoliko imamo većinu sa koalicionim partnerima u oba doma Parlamenta FBiH, a jasno je da imamo i ukoliko bilo ko odbije predlog za mandatara većine slijedi bunt građana i to nikad veći i to na adresama OHR-a i onih koji budu blokirali volju većine.

Drugarice i drugovi hajmo buđenje, nasuprot nas je duboka država ogrezla u kriminalu u korupciji, neće vlast sama u krilo pasti!”, napisao je Vojin Mijatović.

(Radio Sarajevo)