Home Novosti BiH MILORAD DODIK U POTPUNOM OČAJU UZVRAĆA LIDERU DF-a: “Komšić napušen ili nenapušen,...

MILORAD DODIK U POTPUNOM OČAJU UZVRAĆA LIDERU DF-a: “Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen”

Nalupetao se Dodik svega.

Milorad Dodik očito danas ima višak slobodnog vremena (možda je uzeo slobodno zbog Dana državnosti BiH, samo ne želi priznati), pa je više nego aktivan na Twitteru, prenosi Raport.ba.

Ranije tokom dana obrušio se u nekoliko uzastopnih objava na člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića.

Nalupetao se Dodik svega. Između ostalog, napisao je da je Komšić “za prvu neslužbenu posjetu u inostranstvu izabrao Banju Luku.”.

“To je najobičniji provokator i folirant, koji nema šta da traži u Banjoj Luci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa.

Muslimani su ga podmetnuli u Predsjedništvo da tamo glumi lažnog Hrvata i pravi samo štetu. Za ove četiri godine mogao sam se uvjeriti da je duboko ostrašćen u mržnji prema svemu što je srpsko i hrvatsko i da je štetočina, koja svojim pristupom najviše doprinosi raspadu Bosne”, napisao je Dodik.

Komšić je potom iz Banje Luke, gdje je prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dan državnosti BiH, svom doskorašnjem kolegi iz Predsjedništva BiH, odgovorio:

“Da sam nepristojan čovjek, ja bih rekao da gospodin Dodik, da mu predlažem, da se malo napuši gandže. Ona smiruje živce. Očito previše je napet”.

Da ne ostane na tome, pobrinuo se Milorad Dodik. Pogađate, ponovo se oglasio na Twitteru.

“Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen”, poručio je novi predsjednik RS.

(SB)