Home Novosti BiH MILORAD JE UPRAVO DOTAKNUO DNO: Taman kad smo mislili da ne može...

MILORAD JE UPRAVO DOTAKNUO DNO: Taman kad smo mislili da ne može niže, Dodik je uradio OVO (VIDEO)

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

Dno: Dodik, Đukanović, poslanik SNS-a u skupštini Srbije i Kostić, presuđen na pet godina zbog pokušaja ubistva, zajedno “brane” RS po Lukačevom receptu (video)

Dejan Kostić Dela, koji je 2011. godine presuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja Ubistva, pojavio se, zajedno sa Miloradom Dodikom i Vladimirom Đukanovićem, poslanikom SNS-a u Narodnoj skupštini Srbije, u prilogu, u kojem se osuđuje navodni dolazak navijača iz Sarajeva na skup “Pravda za Davida”, 05.10. o.g..

Kostić koji je lažni vođa navijača FK “Borac” – “Lešinari” izjavio je da “ima inforamcije da dolaze navijači iz Sarajeva u Banjaluku, 05.10. ove godine. I da će “Lešinari” reagovati, iako “Lešinari” već godinu dana bojkotuju sve utakmice FK “Borac” upravo zbog Kostića.

Interesantno je da Kostić ima iste informacije kao i Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, koji je prvi dao takvu izjavu.

Zaista, do koje mjere je pao Režim svjedoči i ovaj prilog u kojem bivši robijaš, presuđen zbog pokušaja Ubistva, zajedno sa Dodikom, Lukačem i Đukanovićem “brani” RS.

Kostić nije nikakav “Vođa” navijačke grupe “Lešinari”, već je Prvi Nasilnik Vice Zeljkovića, predsjednika Uprave FK “Borac”, NarkoDilera, suvlasnika NarkoKluba “Drama”!

Zeljković je “sredio” Kostiću raniji izlazak iz zatvora da bi sa njim formirao Grupu za Prebijanje, koja djeluje zajedno sa pojedinim pripadnicima policije.

Kostić je razbio “Lešinare”, štiti ga vrh MUP RS i Vrh politike, a narednih dva dana ima zadatak od Zeljkovića i dijela vrha MUP RS, koji štiti Naručiooce Ubistva i Ubice Davida Dragičevića, da napadne Grupu “Pravda za Davida” i izazove incidente.

Nakon ovog, potpuno su jasni monstruozni motivi i jezive namjere Igora Radojičića.

PROČITAJTE I: MILE U BEOGRAD, MILE IZ BEOGRADA: Ne biste vjerovali šta danas predsjednik Republike Srpske službeno radi u Beogradu

(SB)