Home Novosti BiH Momak iz Zavidovića prekinuo s djevojkom iz Cazina zbog njezinog ‘klađenja’

Momak iz Zavidovića prekinuo s djevojkom iz Cazina zbog njezinog ‘klađenja’

U jednom od neobičnijih razloga za raskid veze, mlada dama iz Cazina podijelila je svoju priču o tome kako je njezin momak prekinuo s njom.

Djevojka iz Cazina, pomalo svojeglava, odlučila je posjetiti kladionicu, prelazeći preko jasnih granica postavljenih od strane svog partnera. Mladić iz Zavidovića, suočen s činjenicom da je njezina radoznalost nadišla zajedničke dogovore, donio je odluku koja je rezultirala neočekivanim raskidom.

Veza je trajala devet mjeseci, no nakon što je djevojka odlučila posjetiti kladionicu uprkos zabrani svog momka, on je saznao za to i odlučio završiti njihovu vezu.

“Bila sam u vezi devet mjeseci i momak mi je branio da idem u kladionicu. A ja sam otišla i on je saznao” i dodaje:

“Ostavio me, i to zbog kladionice. Devet mjeseci smo bili zajedno”, izjavila je s dozom tuge i nevjerice, dijeleći svoju stranu priče.

Ovaj neobičan raskid izazvao je brojne reakcije, potičući nagađanja i komentare o granicama u ljubavnim vezama.

Dok neki podržavaju hrabrost djevojke da slijedi svoje želje, drugi postavljaju pitanje kompromisa i razumijevanja u partnerskim odnosima.

Previous articleNERMIN NIKŠIĆ KOD HADŽIFEJZOVIĆA OTKRIO DETALJE OKO IZGRADNJE KORDIORA 5-C: “Neko je kupio zemljište za 36.000 KM, pa ga Autocestama prodao za 460.000 KM” (VIDEO)
Next articleNikšić upozorava: Kreće borba za Skenderiju! Šeik koji je pravio Beograd na vodi želi je kupiti
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.