Home Novosti Monstruozno: Vučićev stručnjak poručio da je “malo 100 muslimana za jednog Srbina”

Monstruozno: Vučićev stručnjak poručio da je “malo 100 muslimana za jednog Srbina”

Samozvani marketinški stručnjak u službi Aleksandra Vučića Nebojša Krstić napisao je na Twitteru povodom godišnjice skandalozne izjave naprednjačkog lidera da treba ubiti 100 muslimana za jednog Srbina, da je to malo.

Ovim je Krstić reagovao na podsjećanje jednog od komentatora na Twitteru, da je na današnji dan, 1995. godine, Vučić za skupštinskom govornicom izgovorio:

– Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana, pa da vidimo smije li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom.

Time se Vučić upisao u anale govora mržnje i ratnohuškačke retorike.

Kako se pokazalo, i Krstić baštini nacističke ideje koje su tokom Drugog svjetskog rata primjenjivali njemački okupatori nad srpskim civilnim stanovništvom, sprovodeći politiku “100 Srba za jednog ubijenog Nijemca”. No, i to mu je malo, te žedan krvi želi više.

Ne pamti se da je poslije Vučića iko na političkoj sceni uputio monstruozniju poruku od Krstića.

Ovo je drugi put za nekoliko dana da iz SNS-a stižu otvoreno nacističke poruke. Tako je i visoki funkcioner SNS-a Miroslav Petrašinović na svom Twitter nalogu prepjevao i prilagodio slogan Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke partije Nemačke – “Jedan narod, jedno carstvo, jedan firer”, koji u njegovoj interpretaciji glasi “Jedna stranka, jedna zemlja, jedan predsjednik”, objavio je direktno.rs

Direktno.rs

Previous article“DEŠAVA SE SUDAR…”: Igor Crnadak otkrio detalje drame u RS-u i koja je uloga Dragana Lukača i MUP-a u tome? (VIDEO)
Next articleERDOGAN NAJAVIO DIPLOMATSKU OFANZIVU, VUČIĆ SE ZALEDIO: “Ostaje nam da se branimo. Ovo nije tursko i nije…”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.