Home Novosti BiH „NIKO DECENIJAMA NIJE IMAO HRABROSTI DA TO URADI…“: Stanivukovićev žestok udarac Dodiku,...

„NIKO DECENIJAMA NIJE IMAO HRABROSTI DA TO URADI…“: Stanivukovićev žestok udarac Dodiku, gradonačelnik Banje Luke najavio potez koji će zatresti Republiku Srpsku

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković ispunio je još jedno predizborno obećanje.

Stanivuković je smijenio direkora firme „Toplane“, a sve je potvrdio i na društvenim mrežama.

– Smijenio sam direktora firme „Toplana“, jer niko nije imao hrabrosti da to uradi poslije decenija lošeg upravljanja i miliona gubitaka koji su nastali od kada je upravljao ovim poslom. Sukob s gubicima, negativnim pojavama, kriminalom i određenim lobijima počeo je u Banjaluci prvim danom naše pobjede. Ovim korakom, taj put se nastavio. Cilj nam je da preispitamo sve što se radilo u protekla dva desetljeća u Gradskoj upravi.

„Revision Team“ u petak u 12 sati predstavlja brojne dokaze o kriminalu i korupciji, ali konačni udarac na ove događaje daje Tužilaštvo i Ministarstvo unutarnjih poslova. Ovim putem pozivam sve relevantne institucije da se uključe – poručio je Stanivuković.

Podsjetimo, bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, odmah po preuzimanju dužnosti 2016. godine, poništio je konkurs koji je raspisan u vrijeme njegovog prethodnika Slobodana Gavranovića, na kojem je Mićo Milovanović reizabran na funkciju direktora AD “Toplana” Banjaluka i ostavio ga u funkciji vršioca dužnosti još pune četiri godine.

(SB)

Previous articleMILO ĐUKANOVIĆ, OTVORENO: “Srbija uporno radi u korist svoje štete, sije se mržnja prema svemu crnogorskom, PUŠTEN JE DUH IZ BOCE”
Next articlePROVJERENI SARAJEVSKI DVOJAC SNIMIO NOVI FILM: Pogledajte trailer filma o bosanskom vitezu i potrazi za…
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.