Home Novosti BiH NOVA BLAMAŽA VOŽDA IZ LAKTAŠA: Pogledajte kakvi su plakati sinoć osvanuli u...

NOVA BLAMAŽA VOŽDA IZ LAKTAŠA: Pogledajte kakvi su plakati sinoć osvanuli u Banjoj Luci (FOTO)

I vladika Fotije aktivno se uključio u kampanju režima i Milorada Dodika, daje izjave kojima poistovjećuje Dodika i Republiku Srpsku, te poziva narod na jedinstvo i odbranu.

U Banjoj Luci su se pojavili bilbordi podrške na nekoliko lokacija nakon što je Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika RS Miloša Lukića.

-Napad na predsjednika Republike Srpske je napad na svakog stanovnika, piše na jednom od bilborda na kojem je i fotografija Milorada Dodika.

Dio je to bjesomučne kampanje koju posljednjih nekoliko dana vodi vladajuća koalicija u Republici Srpskoj uz pomoć dijela Srpske pravoslavne crkve, pokušavajući poistovjetiti srpski narod s Miloradom Dodikom.

I vladika Fotije aktivno se uključio u kampanju režima i Milorada Dodika, dajući izjave kojima poistovjećuje Dodika i Republiku Srpsku, te poziva narod na jedinstvo i odbranu.

No, čini se da je opozicija u RS-u ovoga puta odlučna da ne nasjedne na Dodikov vapaj, čemu svjedoče istupi Milana Miličevića, lidera SDS-a, te Nebojše Vukanovića i Igora Crnatka.

Previous articleHLADAN TUŠ ZA PREDSJEDNIKA HRVATSKE: Pobuna u Hercegovini, Milanović to nije očekivao
Next articleŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Ako je Dubrovnik srpski, kao što je po Radovanu Karadžiću i 70 posto Sarajeva srpsko, onda je tom logikom…“
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.