Home Novosti BiH OGLASIO SE DRAGAN ČOVIĆ: S vjernim prijateljem Bosne i Hercegovine…

OGLASIO SE DRAGAN ČOVIĆ: S vjernim prijateljem Bosne i Hercegovine…

Dokument će, u ime koalicije stranaka okupljenih oko HDZ-a BiH, potpisati Dragan Čović, a u ime koalicije stranaka “Osmorke” lider SDP-a BiH Nermin Nikšić.

Uoči potpisivanja dokumenta “Smjernice, načela i ciljevi u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022. – 2026. godine“, oglasio se lider HDZ-a BiH Dragan Čović.

-S vjernim prijateljem Bosne i Hercegovine Oliverom Varhelyijem uoči potpisivanja dokumenta o Smjernicama, načelima i ciljevima u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022.-2026. Status kandidata za BiH u 2022. ostaje glavni prioritet, s fokusom na potrebno reforme naprijed, poručio je Dragan Čović uz fotografiju s Varhelyijem na Twitteru.

Podsjetimo, u Parlamentarnoj skupštini BiH u 11 sati bit će održano potpisivanje dokumenta “Smjernice, načela i ciljevi u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022. – 2026. godine“. Dokument će, u ime koalicije stranaka okupljenih oko HDZ-a BiH, potpisati Dragan Čović, a u ime koalicije stranaka “Osmorke” lider SDP-a BiH Nermin Nikšić.