Home Novosti BiH PA DA VAS JOŠ JEDNOM ZABETONIRAJU: DODIK SE HVALIO PODVIZIMA, A ONDA...

PA DA VAS JOŠ JEDNOM ZABETONIRAJU: DODIK SE HVALIO PODVIZIMA, A ONDA SE ‘UKAZAO’ MEKTIĆ

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je došlo vrijeme da se u Banjoj Luci polažu neki računi, jer taj grad, kako je naveo, ne zaslužuje da bude slučaj već se „što prije mora vratiti politikama koje su doprinijele njenom današnjem izgledu“.

Banjaluka ne zaslužuju ovakvu sprdnju od vlasti i ne zaslužuje ovakav odnos, zastoj – rekao je Milorad Dodik.

Dodik je kazao da je ponosan što vodi partiju koja je obezbijedila neutralnu bezbjednosnu sredinu kakva je Banja Luka u kojoj nema bandi, kriminalaca i kriminalnih grupa, te da se neće dozvoliti da to neki predstave na drugi način.

Skupšinska većina će nastaviti da provodi politike očuvanja grada i glavnih funkcija bez obzira što se neko zabljavlja po mjesec dana na odmoru dok je grad pretrpan smećem – rekao je Dodik novinarima u banjalučkom naselju Drakulić, gdje je održana mjesna izborna konferencija u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka.

On je naveo da je vidio da se ovih dana govori o povećanim sredstvima za budžet grada, te pojasnio da je riječ isključivo o onim sredstvima koja su ostvarena putem povećanih prihoda koje ostvaruje Republike Srpska.

Naveo je da će kao partija koja vodi skupštinsku većinu zajedno sa drugim partnerima učiniti sve da ta sredstva budu na najbolji mogući način utrošena, odnosno da idu tamo smatraju da je najpotrebnije, a ne da budu upotrijebljena kao politička igra za koje neki nisu dostojni, kao što je gradonačelnik.

On je nazvao nedozrelim politikama koje idu za tim da se nametnu kao da jedino moguće sve što se obećava, a neko drugi se pokušava okriviti.

Uporno se laže, misli da će što veće kvalifikacije o kriminalu počiniti promociju tih političkih ideja većim- rekao je Dodik.

On je napomenuo da je SNSD najveća i najsnažnija politička, narodna, partija, i da to dokazuje i novi talas u gradskoj organizaciji.

Napadi koji dolaze razumljivi su sa stanovišta toga da smo najjača politička partija, a oni koju su periferni, mali, nezadovoljni uvijek pokušavaju da navale na najjače kako bi pridobili pažnju – dodao je Dodik, prenosi Slobodna Bosna.

Na takve Dodikove izjave stigao je odgovor s druge strane.

Bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić žestoko je uzvratio lideru SNSD-a.

Imate skupštinsku većinu, pokrenite opoziv pa nek se građani referendumom izjasne o novoj vlasti. Ako ste sigurni šta čekate? Pa da vas još jednom zabetoniraju – poručio je Mektić Dodiku.

Previous articleBanjalučki pravnik podnio krivičnu prijavu protiv Dodika zbog ugrožavanja sigurnosti
Next articleDRAGAN ČOVIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA: Kriminal iz „Aluminija“ stigao do Christiana Schmidta, očekuje se akcija SIPA-e!?
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.