Home Novosti BiH Pogledajte kako je Sebija branila Bakira od pitanja građanke: “Pojma vi nemate”

Pogledajte kako je Sebija branila Bakira od pitanja građanke: “Pojma vi nemate”

Nije samo predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović na današnjem protestu građana ispred OHR-a naišao na negodovanje dijela građana. ‘Nezgodan’ momenat imao je i lider njegove stranke, Bakir Izetbegović, kojeg je u dijalogu sa sugrađankom branila supruga Sebija Izetbegović.

“Možete li nam svima sad objasniti zbog čega ste to potpisali”, čulo se pitanje građanke postavljeno lideru SDA u prolazu.

Izetbegović se kraj sagovornice nije dugo zadržao, a njegov kratak odgovor nije bilo moguće čuti zbog mase okupljenih.

Ipak, nešto glasnija je bila njegova supruga Sebija Izetbegović, koja se odlučila da priđe građanki sa porukom da se edukuje.

“Ne možete lupetati tako, čitajte malo, pojma nemate”, čuje se direktorica KCUS-a, na šta joj je građanka odgovorila da je fakultetski obrazovana.

Možemo samo pretpostaviti da se pitanje upućeno lideru SDA-a odnosilo na njegov potpis na tzv. ‘Mostarski sporazum’, za šta mnogi ovih dana tvrde da je trasiralo put ka trenutnim dešavanjima.

Pogledajte VIDEO.

Previous articleVELIKA UZBUNA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Bošnjaci žele državu bez Srba i Hrvata, odluke Schmidta su…“
Next articleBakir Izetbegović tvrdi: Mislim da će Schmidt odustati, rekao sam mu još prije deset dana da tako uradi, da će ući u minsko polje
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.