Home Novosti BiH Poznat identitet vozača Audija: “Boris (23) se vraćao iz kafane, a Imran...

Poznat identitet vozača Audija: “Boris (23) se vraćao iz kafane, a Imran (12) je išao na sportsko takmičenje”

Imran je prije samo 20 dana osvojio svoju posljednju medalju. Srebrenu iako je bio zlatan dječak.

Snovi Imrana Pašalića, učenik VI-a razreda i perspektivnog sportiske iz Zenice su ugašeni. Preminuo je u 12-godini života, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno.

Nesreća se dogodila u 5:55 ujutro, kada je Imran krenuo na sportsko takmičenje u Posušju sa svojim trenerom Ishakom Skopljakom koji je teško povrijeđen. U njihovom Peugeotu nalazile su se još dvije djevojčice, Emela i Sajra sestre koje su također teško povrijeđene piše Crna-Hronika.

Ishak je njihov trener taekwondo klub “Zenica” a Imran je prije samo 20 dana osvojio svoju posljednju medalju. Srebrenu iako je bio zlatan dječak.

– Vozač Audija je B.G.G. rođen 2000. godine iz Travnika. Na mjestu suvozača se nalazila maloljetna osoba rođena 2005. godine. I.S. vozač Pežoa je 2003. godište je i iz Zenice, osoba smrtno stradala u ovom automobilu je 2008. godište, povrijeđene su godište 2008. i 2013. godište – potvrdili su iz MUP-a SBK.

Već drugi dan sakriva se identitet osobe koja je vozila putnički automobil marke Audi. Kako saznaje portal Crna Hronika, do udesa je došlo nakon oduzimanja prvenstva vozilom Audi, zbog čega je došlo do sudara dva vozila sa suvozačeve strane.

Vozač Audija uhapšen je po nalogu dežurne tužiteljice Tužilaštva SBK-a. U krvi je imao preko 0.9 promila alkohola. Njegovo ime je Boris Gučanin Gazibarić saznaje portal Crna-Hronika.

Boris je uspio izbrisati sav sadržaj sa društvnenih mreža, sve slike i sve postove. Ostao mu je samo motiv kojim se životno vodio: “Nisam još ni osnovnu završo a ti me pitaš za srednju školu”, piše pomenuti portal.