Home Novosti BiH Predsjedavajući Predsjedništva BiH kratko, jasno i brutalno: Snovi kafe kuvarice Mire Marković...

Predsjedavajući Predsjedništva BiH kratko, jasno i brutalno: Snovi kafe kuvarice Mire Marković nikada neće biti ostvareni

Nakon ovih izjava Vučić je dobio niz “poziva”, ovaj put iz naše zemlje, i to da se ogradi od ovih izjava, u suprotnom se sve može protumačiti kao službena politika Republike Srbije

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, reagovao je na izjavu Aleksandra Vulina kako je je zadatak ove generacije političara, stvaranje srpskog svijeta.

-Nikada neće biti ostvareni snovi kafe kuvarice Mire Marković, rekao je Komšić kratko, ali jasno.

Ovo je samo još jedna u nizu reakcija na spornu izjavu srbijanskog ministra unutrašnjih poslova Srbije, koji je, podsjećamo, pozvao Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, da preuzme ulogu predsjednika svih Srba.

-Okupili ste nas jednom, okupite nas ponovo, okupite Srbe gde god da žive, da već jednom ispunimo san generacija Srba od Karađorđa na ovamo, da budemo jedno kao što smo zaslužili da budemo, gospodine predsedniče odgovornost je na vama, pozvao je Vučića Vulin.

Nakon ovih izjava Vučić je dobio niz “poziva”, ovaj put iz naše zemlje, i to da se ogradi od ovih izjava, u suprotnom se sve može protumačiti kao službena politika Republike Srbije.

(Oslobodjenje)