Home Novosti „PRIJE SVEGA, GOV**RU, REPUBLIKA SRPSKE SE NE PIŠE…“: Gore društvene mreže; Žestoke...

„PRIJE SVEGA, GOV**RU, REPUBLIKA SRPSKE SE NE PIŠE…“: Gore društvene mreže; Žestoke reakcije iz RS-a nakon riječi proslavljenog srbijanskog sportaša i kritika na račun Vučića…

Nakon njegovih riječi uslijedile su žestoke reakcije iz Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine.

Ne stišavaju se reakcije nakon riječi čuvenog srbijanskog vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Podsjetimo, Ikodinović je objavom na društvenim mrežama uzburkao strasti u Srbiji, ali i u Bosni Hercegovini riječima:

„Umesto što kukamo nad sudbinom zlom, nad Đokovićima i malobrojnim govnarima iz RS-a koji pristaju da budu prijavljeni u Beogradu zarad šake kaemova (konvertibilnih maraka op. „SB“), uzmimo sudbinu u svoje ruke. Ubedimo apolitične i neodlučne oko nas da će apolitični da nam dođu glave ako ne izađemo svi da glasamo“, poručio je Ikodnović, te nastavio:

„Nismo ni svesni koliko možemo ukoliko nešto želimo. Pogotovo u ovom slučaju, gde treba našom energijom da podstaknemo druge da promenimo radikalsku bagru. Neće im pomoći ni trista familija ako izađemo na izbore u velikom broju.

Verujte da mi je najlakše da me ništa ne zanima. Živim pristojno, više od ovog što imam mi ne treba. Zdravi su svi moji, bogu hvala. Ljudi, ali ovo oko nas što se dešava je jezivo. Ova radikalska gamad, lažni doktori i svi njihovi mediokriteti će nas ugušiti. Doslovce ugušiti!

Da ne kukamo zbog proklete sudbine i loših ljudi nego da svako od nas da svoj doprinos aktivnim učešćem na bilo koji način na predstojećim izborima. Puno je načina na koji možemo da damo svoj doprinos. Ne sedimo i ne kukajmo nego ustanimo i delajmo!“, poručio je Ikodinović.

Nakon njegovih riječi uslijedile su žestoke reakcije iz Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine.

(SB)