Home Novosti BiH Provjeravaju se navodi: Postoji mogućnost da je policijska službenica MUP-a TK otkrila...

Provjeravaju se navodi: Postoji mogućnost da je policijska službenica MUP-a TK otkrila gdje se nalazi Nizama

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dž.S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Prema informacijama “Avaza“, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila jedna policijska službenica, o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal “Avaza” već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je pomahnirali Sulejmanović pronašao.

Osmi dan su izdali lokaciju

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Podsjećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.