Home Novosti BiH SKANDALOZNA PRIJETNJA DIREKTORA CIVILNE ZAŠTITE: “Mislim da ni jedan tužilac neće smjeti...

SKANDALOZNA PRIJETNJA DIREKTORA CIVILNE ZAŠTITE: “Mislim da ni jedan tužilac neće smjeti kročiti u Republiku Srpsku!”

“Nije da nekom prijetim, ali će to biti lični osjećaj svakoga, posebno nakon ove odluke NSRS”, kazao je Novitović.

Direktor Civilne zaštite Republike Srpske Milan Novitović je rekao da niti jednom tužiocu neće biti lagodno doći na teritorij Republike Srpske, nakon odluke NSRS u kojoj neće poštovati odluke Ustavnog suda BiH.

“Mislim da nijedan tužilac sa nivoa BiH neće tako lagodno doći u Republiku Srpsku. Nije da nekom prijetim, ali će to biti lični osjećaj svakoga, posebno nakon ove odluke NSRS”, kazao je on.

On dalje navodi da je NSRS legalna institucija, građani su glasali za poslanike, i narodni poslanici imaju pravo da rade u interesu građana Republike Srpske.

“Predsjednik Dodik je poptipsao ukaz, objavljen je u Službenom glasniku i ne znam šta će iko moći uraditit osim institucija Republike Srpske na teritoriji Republike Srpske”, kazao je Novitović za N1.

Previous articleDESET PITANJA ZA ŠEMSUDINA MEHMEDOVIĆA: “Ne bi me iznenadilo da nakon žutog dobijem i crveni karton u SDA”
Next article„AKO ŽELIŠ BITI PREDVODNIK BOŠNJAKA, MORAŠ BITI ŽEŠĆI OD BAKIRA…“: Šemsudin Mehmedović izazvao bijes Izetbegovićevih pristalica, oštre reakcije na društvenim mrežama…
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.