Home Novosti BiH SKANDALOZNO: Dodikova kćerka brutalno izvrijeđala lidera LSV-a Nenada Čanka, a onda je...

SKANDALOZNO: Dodikova kćerka brutalno izvrijeđala lidera LSV-a Nenada Čanka, a onda je na red došao i Hadžifejzović…

Ne stišavaju se reakcije nakon gostovanja Nenada Čanka na Face televiziji.

Optužbe od strane Nenada Čanka na račun lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika pogodile su njegovu odnedavno politički aktivnu kćerku Goricu Dodik, koja je u nekoliko navrata na društvenim mrežama brutalno izvrijeđala Čanka.

„Krme debelo, jedino u Sarajevu i možeš da lažno rokćeš i valjaš se u blatu. Što veća laž o Dodiku to si veća faca na Face tv. Kakva faca takva i televizija, nadam se da ćeš odgovarati za ovo i ti i ta pijandura prekoputa tebe“, poručila je odnedavno politički aktivna Gorica Dodik, te dodala:

„Lažovima i bolesnicima kao što je Čanak treba suditi javno da narod čuje i vidi kako dokazuje ove boleštine što iznosi. Tv kanal samo za prenos suđenja pa odgovaraj frajeru isto kao što i laži iznosiš pred svima“, poručila je Dodikova kćerka.

Podsjetimo, lider LSV-a Nenad Čanak gostovao je na Face TV-u.

„Mile Dodik je prodana duša, beskrupulozan i nemoralan čovjek! Na Ekonomskom forumu u Rusiji su bili Mile i talibani! Zamislite Putina koji je spao na to da drži govor Miletu i talibanima! Jedino me zaboljelo što je iza sebe držao zastavu BiH! To je svinjarija! Mile računa da pobjegne u Sankt-Peterburg i da ga tamo niko neće naći! Vučić, za razliku od Dodika, razmišlja! Ako Vučić uvede sankcije Rusiji, onda će ga Rusi ubiti! Moskva ne vjeruje Vučiću, a ako bi on krenuo na Zapad – likvidirali bi ga! Dodik pokušava da uz rusku pomoć ide na Srbiju! Dodik je dobio nalog od Putina da krene na Vučića“, kazao je između ostalog Čanak.

(SB)