Home Novosti “SLOBA JE KRIV ŠTO NAS ALBANCI NE VOLE, ŠTO SU NAS PRIJATELJI...

“SLOBA JE KRIV ŠTO NAS ALBANCI NE VOLE, ŠTO SU NAS PRIJATELJI BOMBARDOVALI”: Milojko Pantić govorio na protestu protiv Vučića i izazvao HAOS (VIDEO)

Ta vlast zapalila je ratni požar, uništila je Jugoslaviju, zbog Kosova u 21 veku bombarduju nas ratni saveznici iz oba svetska rata”.

Nekadašnji sportski komentator Milojko Pantić ponovo je svojim govorom na protestu u Topoli zapalio društvene mreže i izazvao lavinu komentara.

Na društvenim mrežama pojavio se video novog obraćanja Milojka Pantića ljudima u protestu pod parolom “#1od5miliona!”, a u kome kaže:

“Slobodan Milošević poreklom iz Lopata kraj Lijeve Rijeke u Crnoj Gori, on i njegova vlast umesto da su se trudili da nacionalne manjine pa i Albanci sa Kosova Srbiju doživljavaju kao svoju državu, državu u kojoj su rođeni njihovi dedovi i očevi krenuli su da prave etničke granice i etnički čistu državu. Da probleme u bivšoj južnoj pokrajini KiM rešavaju nasiljem i ratnom politikom. Ta vlast zapalila je ratni požar, uništila je Jugoslaviju, zbog Kosova u 21 veku bombarduju nas ratni saveznici iz oba svetska rata”.

Ovakve riječi izazvale su lavinu komentara na Tviteru.

Pogledajte video u kome se Milojko Pantić obraća građanima u Topoli:

VIDEO