Home Novosti BiH SRBIJANSKI MINISTAR NIKOLA SELAKOVIĆ: „Srbi i sa ove i one strane Drine...

SRBIJANSKI MINISTAR NIKOLA SELAKOVIĆ: „Srbi i sa ove i one strane Drine su jedna krv, jedna vjera, jedno porijeklo, jedna…“

On je naveo da je izuzetno dobra saradnja sa svim resornim ministarstvima vlada RS i Srbije.

-Srbija ne okreće leđa svom narodu sa sruge strane Drine. Srbija stoji i stajaće uvijek uz Republiku Srpsku, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije Nikola Selaković.

-Srbi i sa ove i one strane Drine su jedna krv, jedna vjera, jedno porijeklo, jedna sadašnjost i sasvim sam siguran i jedna budućnost – rekao je Selaković za RTRS.

On je naveo da je izuzetno dobra saradnja sa svim resornim ministarstvima vlada RS i Srbije, a naročito je istakao saradnju njegovog ministarstva sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite, kao i Ministarstvom za rad i boračka pitanja Republike Srpske.

-Јa sam u stalnoj komunikaciji sa ministrima Alenom Šeranićem i Danijelom Egićem. I ovog puta smo razgovarali o konkretnim mogućnostima za razvijanje naše saradnje ne samo kroz razmjenu iskustava, već i o konkretnoj pomoći u nekim oblastima. Srbija je ponudila pomoć i u digitalizaciji rada i jednog i drugog ministarstva, naveo je ministar.