Home Novosti Srbijanski ministar žestoko reagovao na intervju predsjednice Republike Kosovo

Srbijanski ministar žestoko reagovao na intervju predsjednice Republike Kosovo

Nakon što je Vjosi u intervjuu njemačkom Spiegelu poručila da Srbija treba da klekne na koljena i da su Srbi na Kosovu počinili genocid.

Srbijanski ministar policije Aleksandar Vulin danas je burno reagovao na intervju koji je predsjednica Republike Kosovo Vjosa Osmani dala za njemački magazin “Spiegel”.

“Ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zločini šiptarskih terorista. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vjosa Osmani želela”, rekao je Vulin, vidno iznerviran porukama predsjednice Republike Kosovo.

Vjosi je u intervjuu njemačkom Spiegelu poručila da Srbija treba da klekne na koljena i da su Srbi na Kosovu počinili genocid.

“Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred ‘žutom kućom’ i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK. Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti”, rekao je Vulin, vidno iznerviran porukama predsjednice Republike Kosovo.

Previous articleEsmir Mujičić imao je 18. kada je ubijen u skladištu u Kravici. Nizozemac Nick napisao je knjigu “Tražeći Esmira” na osnovu samo jedne fotografije
Next articlePRUŽALI LOGISTIKU: Odgovornost kompanija za genocid u Srebrenici nikada nije ispitivana
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.