Home Novosti BiH Srebrenica mi je svetinja, Ogreševiću veži svoje plaćene pse koji laju na...

Srebrenica mi je svetinja, Ogreševiću veži svoje plaćene pse koji laju na nas po društvenim mrežama

Član izbornog štaba “Moja adresa: Srebrenica” Ćamil Duraković oglasio se povodom “brutalnih napada na njega i inicijativu “Moja adresa: Srebrenica” koji su uslijedili nakon posjete Cazinu”.

– Ja pojedinačno ne mogu odgovarati na poruke, komentare, ali ću reći nekoliko stvari. Lično sam razgovarao sa Nerminom Ogreševićem i zamolio da ne daju biračke odbore SNSD-u. On me je samo saslušao, a nakon našeg razgovora nazvao me je Radomir Pavlović (predsjednik općinskog SNSD-a Srebrenica) i rekao mi: “Zvali su me iz Cazina i rekli da s vama dogovorim odbore, evo od četiri odbora dajem vama dva, a nama Srbima dva”, što sam ja izričito odbio. Zašto bi u ime bošnjačke stranke, osnovane na tekovinama Alije Izetbegovića, neki Radomir razgovarao sa mnom?

Iz istog razloga sam sjedio i razgovarao sa Jasminom Emrićem, možda i jedinim korektnim čovjekom u A-SDA, koji se ibretio kada sam mu rekao šta se dešava. Međutim, i on mi se nakon toga prestao javljati.

Zato dragi moji Krajišnici, evo vam SG-1 obrasci članova biračkih odbora, koje je u ime A-SDA predložio Bojan Pejić, član srebreničkog SNSD-a. Imena su Nemanja, Svetomir, Danko…

Evo, javno pozivam Nermina, Jasmina i ostale iz A-SDA da me demantuju. Ako to ne učine, dragi moji Krajišnici onda ćete i sami razumjeti o čemu je riječ. I još nešto, mene niko nije poslao u Cazin, niti mi platio za to…

Lažete svome narodu, jer nemate odgovor. Ne miješam se u vašu politiku, ali mi je Srebrenica svetinja, koju nikome ne opraštam i dužan sam reći istinu. Prema tome, Nermine Ogreševiću poveži ove plaćene pse što laju na nas po društvenim mrežama, jer ni tebi ni njima ništa nije sveto i ja lično želim da te pravi Krajišnici kazne tako što neće glasati za tebe i tvoju izdajničku politiku – poručio je Duraković.

Izvor: Faktor

Previous articleOtkrivena masovna grobnica na području Srebrenice
Next articleBAKIR IZETBEGOVIĆ PORUČIO: “Dodik je ‘naorao’. Sa svojim odnosom prema SAD-u, prema Bidenu, prema Inzku…” (VIDEO)
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.