Home Novosti BiH STANIVUKOVIĆ UDARA DODIKA TAMO GDJE JE NAJTANJI: Gradonačelnik Banje Luke otkrio naredni...

STANIVUKOVIĆ UDARA DODIKA TAMO GDJE JE NAJTANJI: Gradonačelnik Banje Luke otkrio naredni potez koji će iz temelja zatresti Republiku Srpsku (VIDEO)

“Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu intenzivirati ideju o formiranju novog pokreta, koji će okupiti sve ljude koji su za promjene u Srpskoj bez obzira na to da li su ili nisu u nekoj stranci”, kazao u emisiji “Puls” BN TV-a Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke.

On je rekao da će, zajedno s Jelenom Trivić i Nebojšom Vukanovićem, u narednih godinu i pol dana praviti nadstranački pokret koji će objediniti sve ljude, bez obzira na to da li su ili nisu u stranci, a koji su za promjene.

“Taj pokret imaće svoj naziv, u ime ovog što nam dolazi, to su promjene. Pokret će biti izvan svake stranke, koja treba da okupi širu zajednicu, akademsku, stručnu, političku, apolitičnu. Pokret treba da okupi sve ljude različitih uzrasta i stručnosti kako bi se došlo do zacrtanih promjena u Republici Srpskoj 2022. godine”, kazao je Stanivuković.

Kazao je da su on, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović postali metafora u borbi za promjene u tom bh. entitetu.

“Taj pokret će biti sveopšti i možete biti iz različitih stranaka, ali sa podrškom ideji promjena”, kazao je Stanivuković.

“M smo to već pokrenuli”, kaže on, “ali zbog mojih obaveza u prva tri mjeseca do toga nije došlo.”

“Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu to intenzivirati i idemo da napravimo promjene u cijeloj Republici Srpskoj”, kazao je Stanivuković, najavljujući da već danas ima sastanak s Nebojšom Vukanovićem o toj temi, a da je s Jelenom Trivić u stalnoj komunikaciji.

(SB)

Previous articleBIVŠI VISOKI PREDSTAVNIK DIREKTAN: “DODIK I NSRS govore o mirnoj secesiji od BiH što je agresivan čin protiv suvereniteta države. Ovakav stav može biti vrlo opasan po RS…” (VIDEO)
Next articleBURNE REAKCIJE NA DRITANOV DIPLOMATSKI SKANDAL: “Abazovićevo obraćanje štetno je po državu Crnu Goru”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.