Home Novosti BiH TOMIK LEVY KRITIKUJE SDA: “Mamicu vam nesposobnu, u ruke bandita Čovića i...

TOMIK LEVY KRITIKUJE SDA: “Mamicu vam nesposobnu, u ruke bandita Čovića i Dodika predali ste…”

Zanimljiv status je objavila operna diva Margit Tomik Levy, naša operna diva. Hrabra je to žena kojoj je kao i većini građana nepravde i ludosti bh političara ” preko glave”.

Njen status prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

“Za neverovati je koliko su ovi BiH lideri lenji, glupi i nesposobni. Još više me boli što imaju ogromnu podršku istomišljenika. Građanski orijentisani glasaci su u deprimirajucoj manjini. Verujte mi na rec da natpolovicna vecina bosanskih Srba želi isto što i Dodik. Pozicija i opozicija ima 100% iste želje samo im se malkice razlikuju metodi realizacije jednakih ciljeva. Ne treba biti puno pametan da shvatiš da Srbija na sve nacine („fini, tajni, javni, prostacki…“) realizira „SRPSKI SVET“. Ono sa aerodromom u Trebinju i mostom kod Bratunca, je i deci jasno. Je li ikome palo na pamet da u tome ucestvuju i naucni radnici, estradni radnici, maltene sveTV, sportisti… Evo jedan naivan primer koji pomno pratim od klerofašisticke inauguracije na Cetinju – znate li za onog brku kuhara iz Beograda? Čovek je tako lutao po Srbiji, spremali su mu svakojake đakonije a onda je on ta jela pravio u svojoj kuhinji. E, od popovskog desanta na Cetinje, Brko luta po Crnoj gori, „srpskoj“ „staroj“ Hercegovini, „srpskoj “Semberiji, „srpskoj“ Krajini – prica sa domacinima o istoriji i tradiciji srpskog naroda i onda u studiju on ta jela kuha. Prvo, covek nema blage veze sa kuhanjem. Uvek nešto zbrljavi. Drugo, to nisu tradicionalna „srpska“ jela nego bosanska… Što li on to hoda po Crnoj gori i RS? Zbog toga što voli nas i našu kuhinju? Ma haj`te molicu lepo… Realizacija SRPSKOG SVETA. I taj bednik zapišava teritoriju SRPSKOG SVETA.

Ima li iko ideju zašto je tolika anarhija u Hercegovini? Radi ko šta hoce, kradu, lažu, varaju, švercuju… HDZ se ne oglašava. Policije u Hercegovini nema. Dolaze samo prvog po platu, Sud i Tužibabstvo rade 3 sata godišnje. Uništavaju reke, jezera, planine… Love kad je lovostaj, ribu ubijaju strujom i love mrežama… Inspekciju možeš kupiti za kafu bez mleka, gradi ko gde hoce ako je iz „prave“ stranke… Sumnjam i da su upali u platni sistem BiH… Zagreb ih u svemu podržava, odvratna fašisticka mrcina se brine za sankcije RS i Dodiku i šizofreno peni protiv svih koji ne žele Herceg Bosnu kao administrativnu celinu u Hrvatskoj. Normalni Hrvati se stide tog poludelog gada a Hercegovci ga slave kao Boga. A niko u HB nije glasao za njega. Psovali mu i ženu i majku… sve dok nije postao Čovićev lobista za NDH-B. Šta sve dobra lova može preko noci promeniti, teško je i zamisliti.

SDA se deklarisao kao polirticka stranka kojoj su smrtni neprijatelji normalni, uceni i razumni Bošnjaci. Od svog pocetka, ni jednom se nije ogradila od svojih extremista. Zbog toga nemaju nikakav kredibilitet u svetu. U ratu sa SDA izblamirala prvo sa svojim logisticarima koji su prisvajali ogroman deo donacija. Ništa nisu ni pokušali uraditi protiv kriminala. U Sarajevo ni jedan četnik nije unišao a sve trgovine, privredni objekti, ustanove… su opljackani. Svi privremeno napušteni stanovi su opljackani. SDA nije reagovala ni na ubistva nebošnjaka. Setite se koliko je znanih i neznanih pobijeno samo zbog toga što su Srbi ili u znatnoj manjojn meri Hrvati. Seca li se ko kako je SDA reagovala kad se pukovnik Grej i moj Bato vadili leševe Srba iz Miljacke od Otoke do Bitumenke? Seca li se ko gde su sahranjeni ti ljudi, jesu li ibentifikovani? Jeste li zaboravili hajku Zorana Čegara na Srbe koje je zatvarao na stadion Koševo kao taoce da razmeni svoje roditelje za njih? Ko može razumeti bruku sa Kazanima i Cacom?..Onda su nam došli „pomoci“ mudžahedini. Niko ne može opovrci da su pravili zlocine… SDA je morala tada biti cista kao suza, bez ukaljanog obraza. A, nije. BiH je najveca oaza Muslimana u Evropi. To je mogao biti veliki plus da SDA nije sve pokvarila svojim radikalnim ponašanjem i odbranaškim ponašanjem u korist svojih zlocinaca i kriminalaca. I danas pola čaršijanera tvrdi da je Sarajevo Bošnjacki grad. SDA ne cini ništa da ga ucini multietnickim gradom… Za održavanje privida multieticnosti se, po pravilu, pobrinu odvažni pojedinci a ne stranka svih Bošnjaka. SDA-ovci su gradili veze samo sa islamskim svetom. Zaboravili su da ima još centara moci. Danas oni u te centre moci nemaju pristup iako su jedini borci za celovitu BiH, a Čovićanci i Dodikanci se tamo osecaju kao kod svoje kuce. Plastificirana ministrica otišla u Islamabad da traži spas za BiH. Odatle ce, verovatno, u Dubai, Iran…

Glupi, neodgovorni i nesposobni danas vode SDA. Da su samo predali DOM NARODA u ruke bandita Čovića i Dodika i predali Mostar Čoviću da od njega pravi stoni grad Hrvata – dovoljno je da ih Bošnjaci lansiraju na Mars. Ali, nece. Opet ce gomila Bošnjaka glasati za SDA pa taman da ih SDA svojom nesposobnošcu ostavi na teritoriji sarajevskog Kantona.

O opoziciji ne mogu pisati. Prevrnuce mi se stomak od gađenja a svašta lepo pravim za Božić i Novu godinu. Jazuk je pokvariti čaroliju. Ipak, sa gnevom docekujemo predstojece praznike. Takav nam grah pao.

Svim Fb prijateljima koji sutra slave Božić, želim da na trenutak zaborave ružnu stvarnost, da u pomoc pozovu deciju maštu i prepuste se caroliji.

Sretan Božić! Marry Christmas! Buon Natale! Boldog Karácsonyt! Frohe Weihnachten! Joyeux Noël! Feliz Natal! Feliz Navidad!… Bog vas blagoslovio.

OPET MOLIM PUCANSTVO DA KOMENTARIŠE BEZ OVAKVIH SLOVA I BEZ JOŠ ONAKVIJIH VELIKIH GIF-ova.