Home Archive UZALUD SU ARLAUKALI PRED ZATVOROM; NAKON SKANDALA KOJI JE ŠOKIRAO NIZOZEMSKU: Navijači...

UZALUD SU ARLAUKALI PRED ZATVOROM; NAKON SKANDALA KOJI JE ŠOKIRAO NIZOZEMSKU: Navijači „Partizana“ skandirali Ratku Mladiću, oglasio se i RATNI ZLOČINAC…

U danu kada je FK Partizan igrao meč sa AZ Alkmarom, stotinjak “grobara” našlo se ispred pritvorske jedinice u Sheveningenu i pjesmom i skandiranjem pozdravilo ratnog zločinca Ratka Mladića, koji je po prvostupanjskoj presudi Haškog tribunala osuđen na doživotnu robiju

Dan kasnije, Ratkov sin Darko u razgovoru za Alo prenosi utiske poslije te iznenadne posjete.

– Čuo sam se telefonom sa ocem i u tom razgovoru mi je poručio da se javno zahvalim navijačima Partizana na podršci koju su mu uputili. Ratko je inače smešten na drugom kraju zgrade, pa nije mogao da čuje “grobare”, ali kada je ubrzo saznao šta se desilo u Sheveningenu, bilo mu je veoma drago. Navijao je za FK Partizan te večeri i krivo mu je što klub za koji navija nije ostvario pozitivan rezultat – rekao je Darko Mladić.

Inače, sagovornik beogradskog lista ističe da Ratko Mladić ima izvanredne odnose i sa navijačima Crvene zvezde i banjalučkog “Borca”.

– Još jedan dokaz da Ratko ima sposobnost da miri naizgled nepomirljive strane. Od navijača Zvezde ima konstantnu podršku, “delije” mu šalju dresove, razne poklone, razmjenjuju pisma. On je neko ko premošćuje sve podjele. Odlične kontakte ima i sa navijačima banjalučkog Borca i na cijelu tu priču gleda isključivo sa sportske strane – zaključuje Darko Mladić.

(SB)