Home Novosti BiH VASKOVIĆ NAJAVLJUJE RASPLET: „Dodik, ucijenjeni agent jedne zemlje iz okruženja, već je...

VASKOVIĆ NAJAVLJUJE RASPLET: „Dodik, ucijenjeni agent jedne zemlje iz okruženja, već je trećinu stanovništva, srpske nacionalnosti, protjerao, on, Izetbegović i Čović su…”

“Republika Srpska i Srbi kao narod u BiH ne mogu preživjeti još jedan mogući mandat Milorada Dodika”, tvrdi Vasković.

Jelena Trivić, vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, potvrđena je od Glavnog odbora PDP-a, matične stranke, kao kandidat za predsjednicu bh. entiteta Republika Srpska.

Svoj sud o toj vijesti na svom blogu dao je novinar Slobodan Vasković.

“Trivićeva nema, sem teoretski, dostojnog protivkandidata iz redova Crvene Sekte, koji joj se može suprotstaviti na oktobarskim izborima, bez obzira na to da li će to biti Uzurpator i vođa Unutrašnjih Neprijatelja Milorad Dodik ili neko iz njegove plejade Petokolonaša, koji su Srbe, kao narod, uništili strašnije od svih zavojevača u proteklim vijekovima.

Da li iko normalan može između Jelene Trivić i Milorada Dodika da glasa za Milorada Dodika, pitanje je koje sam postavio još 28. decembra prošle godine kada je Predsjedništvo PDP-a predložilo Trivićevu za jednu od inokosnih funkcija.

Proteklih četiri i po mjeseca pokazali su da niko normalan neće to učiniti, jer je prednost Trivićeve nad Dodikom već sada nedostižna. I to prema istraživanjima, koje je sprovela brutalna, bestijalna, varvarska, necivilizacijska, klijentelistička, kleptokratska Sekta koju Dodik predvodi.

Glasati za Dodika znači glasati za samouništenje sopstvenog naroda s predumišljajem; Glas za Dodika je glas za biološki nestanak Srba sa prostora Bosne i Hercegovine.

Dodik, ucijenjeni agent jedne zemlje iz okruženja, već je trećinu stanovništva, srpske nacionalnosti, protjerao – riječ je o cca 400.000 građana koji su napustili ove prostore, ne želeći biti roblje blasfemičnim, patološkim, neiživljenim skorojevićima koji uništavaju sve što očima vide kako bi sopstvenu intelektualnu nedoraslost prikrili bahatim, brutalnim odnosom spram naroda, koji je njihova žrtva i čiji su najtoksičniji dio.

Dodik nije okružen mediokritetima, što bi već bio domet, već mentalno raspalim individuama, sa kojima je varvarski poništio sve društvene vrijednosti, necivilizovanost, prostakluk i primitivizam izdigao na pijedestal “najvrjednijih” duhovnih vrijednosti, a kontinuirane suve laži, bez imalo “safta”, nasiljem promovisao u “istine”.

Posljedice su kataklizmične po narod – ostalo je, u najboljem slučaju, cca 800.000 duša u Republici Srpskoj da se, nakon svih poniženja, pljački, surove vladavine u skladu sa principima mentalne pornokratije, pokušaju izboriti za sopstveni opstanak.

Republika Srpska i Srbi kao narod u BiH ne mogu preživjeti još jedan mogući mandat Milorada Dodika. Svijest o tome je apsolutna i otud dramatična i nedostižna prednost Trivićeve nad njim već sada.

Planetarni lomovi i varenje novih šavova Svjetskih, Regionalnih i potpuno smirivanje situacije unutar BiH, zahtijevaju nove ljude; Tu nema mjesta za prevaziđene, retrogradne kleptokrate poput Dodika, Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića.

Sve trojici navedenih je srednje ime Prošlost”, piše Vasković.

(SB)