Home Novosti BiH VAŽNO UPOZORENJE: Nova oluja stiže u Bosnu i Hercegovinu, očekuje se jače..

VAŽNO UPOZORENJE: Nova oluja stiže u Bosnu i Hercegovinu, očekuje se jače..

Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom u večernjim satima izazvala je probleme i u glavnom gradu BiH.

Danas se u jutarnjim satima u sjevernim, sjeveroistočnim i centralnim područjima Bosne očekuje jače grmljavinsko nevrijeme praćeno intenzivnijim padavinama, jakim udarima vjetra, lokalno i gradom.

U ostatku zemlje sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost.

Poslijepodne širom Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina.

Podsjetimo, olujno nevrijeme i u petak je pogodilo region. Nakon Slovenije i Hrvatske, u večernjim satima jaka kiša i vjetar praćen grmljavinom stigli su u Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Prema posljednjim informacijama, pričinjena je materijalna šteta.

Kiša i olujni vjetar izazvala je probleme širom regije, Bosne i Hercegovine te i Sarajeva. Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom u večernjim satima izazvala je probleme i u glavnom gradu BiH.

Nakon nezapamćenog nevremena, Ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine sinoć je posjetio Vukosavlje i povratnička naselja.

Protivgradna preventiva RS-a ispalila je jučer 237 raketa na području 15 lokalnih zajednica, najvećim dijelom na sjeverozapadnom području BiH.

Previous articleSNSD-ovci NAPUSTILI SJEDNICU: Skupština općine Srebrenice odbila prijedlog da se trg nazove “Republika Srpska”
Next articleSAVJETNIK ŽELJKE CVIJANOVIĆ OČAJAN ZBOG PISMA IZ NEW YORKA: „Guterres pod uticajem onih sila kojima ne odgovara istina…“
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.