Home Novosti BiH Vlasnik pekara Manja, nakon spornih izjava: Zabrinuti smo za sigurnost radnika, nemaju...

Vlasnik pekara Manja, nakon spornih izjava: Zabrinuti smo za sigurnost radnika, nemaju oni veze sa mojim istupima

– Sve naše pekare u Sarajevu rade, ali samo do 16 sati, zato što smo zabrinuti za bezbjednost radnika – rekao je Trivić.

Nakon incidenata, koji su uslijedili poslije šokantne objave vlasnika kompanije “Krajina klas” Saše Trivića, pekare “Manja” u Sarajevu rade. Potvrdio je to za Srpskainfo Saša Trivić, koji je rekao da je radno vrijeme u pekarama skraćeno.

– Sve naše pekare u Sarajevu rade, ali samo do 16 sati, zato što smo zabrinuti za bezbjednost radnika – rekao je Trivić.

Podsjećamo, u proteklih nekoliko dana razbijeni su izlozi pet pekara “Manja” u KS: u centru grada, u naselju Dobrinja, u Hrasnom, Vogošći i na Koševu.

Dogodilo se to nakon rasprave na jednoj društvenoj mreži, povodom nedavno održanih izbora u Srbiji.

Kada je jedna korisnica mreže iz Srbije, ljuta zbog navodnog dovođenja glasača iz RS na glasanje na lokalnim izborima u Beogradu, upitala “Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu” Trivić je odgovorio riječima: “U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se.”

Kasnije se Trivić javno izvinio zbog ove objave.

Međutim, u trgovačkom lancu Bingo u svim radnjama su proizvodi “Krajina klasa” povučeni sa polica.

Kompanija “Bingo” se nije oglašavala povodom toga. Nisu odgovorili ni na pitanja Srpskainfo, o povlačenju proizvoda “Krajina klasa”.

Trivić kaže da saradnja njegove firme sa Bingom nije prekinuta.

– Nismo prekinuli saradnju, a šta će dalje biti, vidjet ćemo – rekao je Trivić za Srpskainfo.

On je dodao da je glavni problem bojazan da će neko napasti trgovce.

– Nije u redu da neko napada radnike. Šta radnik pekare ili radnik Binga ima sa mojim istupima. Ako neko hoće da bojkotuje moju robu, neka je ne kupuje – rekao je Trivić.