Home Novosti BiH VOJIN MIJATOVIĆ O DODIKOVOM CIRKUSU: “Danas sam u Banja Luci dao izjave...

VOJIN MIJATOVIĆ O DODIKOVOM CIRKUSU: “Danas sam u Banja Luci dao izjave za ZDF, TRT, BBC, CNN, RAI i jasno poručio…”

Nakon režimeske priredbe u Banjoj Luci povodom neustavnog dana RS-a, na društvenim mrežama oglasio se banjalučanin Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a.

Mijatovićev status pod naslovom “Završen još jedan Dodikov cirkus, kapitulacija jednog kriminalca” prenosimo integralno:

Njegov stav prenosimo u cjelosti:

“Završen je još jedan Dodikov cirkus, broj građana koji su došli da gledaju cirkus govori sve.

Obožavaoci režima mogu se sada vratiti gledanju Zadruge, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu, jer brzo ide kraj cirkusa para više nema, a neće ni biti!

Prisustvo predstavnika međunarodne zajednice govori sve, Dodik je odbačen, izolovan i više nije relevantan pa ni za one u koje se kune da stoje iza njega.

Ono što je prikazao predstavlja jad i bedu budžetske vladavine, predstavlja rezultat dvodecenijske pljačke kriminala i korupcije.

To što je dobio šamar od cele međunarodne zajednice je očekivano, ali je šamar iz Srbije bio jak, od Vučića je dobio samo ostatke potrčaka i kafe kuvarica Slobodana i Mire Marković, simbolično zaista ko zna da gleda.

Smatram vrlo bitnim da reakcije iz ostatka zemlje na Dodikovo divljanje su bile zrele i državničke, sem redovnih patriota koji izginuše za BiH do poslednje budžetske pare, a ne videh ih danas u Banja Luci!

Jedna propala politika se gasi u BiH, u danima koji slede ide sunovrat i međunarodna izolacija istih takvih politika u preostala dva etnonacionalan korpusa, sledi žestoki obračun međunarodne zajednice sa kriminalom i korupcijom pod zastavama etnonacionalnih plemena.

Danas sam u Banja Luci dao veliki broj izjava za gotovo sve prisutne svetske medije ( ZDF, TRT, BBC,CNN, RAI…) sa jasnom porukom:

Bosna i Hercegovina je jedinstvena, suverena i nezavisna država, ovde žive pošteni i čestiti ljudi.

Sledi obračun sa krimialom, korupcijom, fašizmom i etnonacionalizmom na sve tri strane!
Jači su građani ove zemlje od etnonacionalnih matrica kojima nas truju 30 godina, željni smo života, mira i razvoja.