Home Novosti VOLI ZABIJATI SVOJ NOS GDJE STIGNE: Vukanović jedva utekao s Cetinja (VIDEO)

VOLI ZABIJATI SVOJ NOS GDJE STIGNE: Vukanović jedva utekao s Cetinja (VIDEO)

Nebojša Vukanović kaže da je jučer nešto poslije 17 sati, dok je šetao Cetinjem, prepoznala grupa radikalnih crnogorskih ekstremista, tzv. komita, te povikali „evo ovog Srbina“ i pitali „šta tražiš ovde Vukanoviću, marš u Trebinje Srbine… što je prenio i naš portal.

Ovo je na svom blogu objavio Vukanović, navodeći da su mu upućivali psovke na nacionalnoj osnovi i udarali šakama, koljenima i nogama.

“Srećom blizu je bila policija, a uspio sam udarce izdržati na nogama, nisam pao na pod, pa me nisu šutirali, ali su mi oduzeli oba telefona kako bi provjerili šta sam snimao. Uporno su psovali, te vrijeđali na nacionalnoj osnovi, ali me policija uspjela uvući u policijsko auto, nakon čega sam otišao u policijsku stanicu da dam izjavu nakon što su shvatili da se radi o narodnom poslaniku iz susjedne Republike Srpske”, kazao je Vukanović, poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On navodi da su u policiji bili korektni, dao je izjavu kolegama iz Crne Gore, nakon čega je uspio prije blokade da izađe iz Cetinja, prenosi BN TV.