Home Novosti BiH Vukanović: Dodik okupator, boji se Vučića. Poslušat će Inzka. Zbog njega idemo...

Vukanović: Dodik okupator, boji se Vučića. Poslušat će Inzka. Zbog njega idemo u NATO. Ako budem član Predsjedništva ojadu ću ih zabavati!

– Vučić je pokazao moć. Dodik se boji Vučića. Mora pitati ministre iz Srbije s kim će na piće. Njih trojica danas na saslušanju kod ambasadora. Vjerovatno im rekli da su potrošeni. Dodik potpisao da idemo u NATO – kazao je ovo Nebojša Vukanović, narodni poslanik u NS RS.

– Međunarodna zajednica nas posmatra kao sanitarni koridor. Nemaju dobre I iskrene namjere prema nama. Nikad se ne bi sastao s Viškovićem kao Draško.

– S mafijom I okupatorom se ne pregovara. Uništili su nas više već ijedan okupator. Bolje u pakao već u njegovo naručje. Vučić će iskoristiti Dodika da pobjedi na izborima. Ako Amerikanci budu tražili da se distancira od njega on će to uraditi.

– SNSD mafijaška organizacija. Ako budu htjeli da se povuče Dodik će isprovocirati međunarodnu zajednicu. Planira opravdati milijarde i s tim opranim parama kupiti Elektroprivredu RS-a.

– Sve što traži Incko on će ispoštovati. Žrtvovat će Cvijanovićku i Viškovića, Lukača ne smije. Rekao sam mu da čuva Dejton da ne provocira međunarodnu zajednicu, spržit će nas.

– Čović najmudriji, ne pravi incidente, sa svakim lijepo ni s kim iskreno. Dodik igrač u rukama HOS-a. Čović korumpiran i pohlepan. Ne vjerujem Gordani Tadić.

– Šmit bi mogao pokrenuti mnoge procese. Njemci su disciplinovani, raduje me što on dolazi. Ako budem član Predsjedništva ojadu ću ih zabavati.

Previous articlePORTAL “ISTRAGA” OTKRIVA NOVI SKANDAL: Sattler stao uz Dodika i Čovića i udovoljio OVIM ZAHTJEVIMA
Next articleAMERIČKI ANALITIČAR JANUSZ BUGAJSKI: “Bidenova administracija mora sasjeći Vučićeve ciljeve velike Srbije!”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.