Home Novosti Vuksanović: U Srebrenici se dogodio genocid! Sanjaju srpski svet! Veliku Srbiju ne...

Vuksanović: U Srebrenici se dogodio genocid! Sanjaju srpski svet! Veliku Srbiju ne mogu ostvariti!

Rezolucija uperena protiv ratnih zločinaca, a ne protiv Srba! Rezolucija je pomirenje između Crne Gore i BiH!

Žele nas vratiti u 90-te godine i u ratove! RS nije i nikada neće biti država!

Stavljen je pečat, za nas se u Srebrenici dogodio genocid! Rezoluciju o genocidu u Srebrenici podržala je cijela opozicija! Leposavićevo negiranje genocida je zastiđe za Crnu Goru! Rezolucija o genocidu u Srebrenici je civilizacijsko i ne smije biti dnevnopolitičko pitanje! Dogodio se veliki civilizacijski iskorak u historiji Crne Gore!

Ovo je pomirenje crnogorskog i bosanskog naroda! Uvijek sam tu za prijatelje i komšije iz BiH! Ukoliko želite ići ka EU, morate se složiti sa istinom, a istina je da se u Srebrenici dogodio genocid! Na političkoj sceni Crne Gore imate nacionalističku ideologiju, morala se postaviti zabrana negiranja genocida u Srebrenici! Usvajanjem rezolucije o negiranju genocida pokazalo se pravo lice Crne Gore!

Kada pitanje genocida svodite na dnevno-politička prepucavanja, to je tužna priča! Ovo što se dogodilo na političkoj sceni Crne Gore pokazalo se da su urušene vrijednosti! Najbolje rješenje ove situacije bi bilo kada bi se neke partije prekomponovale! Dobro bi bilo da se pripreme sveopšti izbori, kako bi vratili građansku, multietničku Crnu Goru!

Najveći neprijatelji srpskog naroda su srpski političari koji žele napraviti priču da je ova rezolucija napravljena protiv srpskog naroda! Oni sanjaju i dalje „srpski svet“, time žele da nas vrate u 90-te godine i u ratove! Umorili smo se od podjela i takve politike! Veliku Srbiju ne mogu ostvariti, jer je ova građanska politika jača! Ne smijemo dovoditi zločince u vezu sa Srbima!

Pravi Srbin se stidi ratnih zločina! Bosna i Hercegovina je suverena država, RS nije i nikada neće biti država! Uvijek smo bili prijatelji s bosanskim narodom i tako će uvijek i biti! Govorim istinu, BiH je jedna teritorija, RS je samo jedan entitet i nikada neće biti država! Uvijek ćemo biti uz bosanski narod i uz majke Srebrenice!

(FACE TV)