Home Novosti VULIN ŠOKIRAO PRISUTNE: “Traže od nas da se odreknemo Republike Srpske!”

VULIN ŠOKIRAO PRISUTNE: “Traže od nas da se odreknemo Republike Srpske!”

“Traže da se odreknemo sna da ćemo, kao i drugi narodi u Evropi, biti jedinstven politički narod”, rekao je Vulin

Danas je u Beogradu u “Štark areni” održana centralna svečanost povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije Srbije.

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije je ovom prilikom čestitao pripadnicima MUP-a Srbije koji su danas svečano položili zakletvu i poručio da “veliki i silni od Srba traže da se odreknu sna da će biti jedinstven politički narod”.

“Veliki pokazuju svoju silu na malima, na nama. Traže od nas da se odreknemo sami sebe, da pogazimo vijekovna prijateljstva, priznamo lažnu državu Кosovo, da se odreknemo Republike Srpske. Traže da se odreknemo sna da ćemo, kao i drugi narodi u Evropi, biti jedinstven politički narod”, rekao je Vulin na centralnoj svečanosti u Beogradu povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije Srbije.

Navodeći da veliki traže od Srbije da njihove sukobe uzme kao svoje, da uvede sankcije Rusiji i od vijekovnih prijatelja stvori nove neprijatelje, Vulin je poručio da traže sve što Srbija niti može, niti hoće da im da.

(SB)

Previous articlePROCURILE PRVE INFORMACIJE IZ BRUXELLESA: Dodik nezadovoljan sadržaje dokumenta koji je prodložio Charles Michel?
Next articleHLADAN TUŠ ZA ČOVIĆA: Sporazumom u Briselu predviđeno provođenje presude Zornić i odbacivanje konstitutivnosti
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.