Home Novosti BiH ZA OVAJ TRENUTAK PRIPREMITE SE(!): Pogledajte kako je izgledao profesor Ramo Isak...

ZA OVAJ TRENUTAK PRIPREMITE SE(!): Pogledajte kako je izgledao profesor Ramo Isak prije nego što se, kako kaže, izliječio! (VIDEO)

Već nakon dva tretmana, kaže prilično zdravi Isak, osjećao se puno bolje…

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, pored brojnih obaveza koje ima ipak nađe dovoljno vremena i za često prisustvo na društvenim mrežama.

No, video-klipu koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama nije izašao iz radionice porodice Isak, nego ga je, na radost brojnih njihovih poklonika i koalicijskih partnera poklonika, postavio neko ko je dobro upoznat sa karijerom ovog, po
vlastitom priznanju, „giganta“.

Na videu Ramo Isak, koji je predstavljen kao „profesor“ i koji ne liči na sebe sadašnjeg, iskreno govori o ozbiljnim zdravstvenim tegobama sa kojima se godinama suočavao i koje nije mogao nikako sanirati. Sve dok se, na nagovor majke, nije javio na pravu
adresu – u Janju „kod doktora Škarice“.

Već nakon dva tretmana, kaže prilično zdravi Isak, osjećao se puno bolje, a nakon trećega očekuje da će biti „pravo dobro“.

Vjerovatno se radilo o reklami za poznatu kiropraktičarsku ordinaciju Dr-a Borisa Škarice koja pored Janje ima svoje odjeljenje i u Sarajevu.

(SB)