Home Novosti BiH ZAPALJIVE PORUKE IZ REPUBLIKE SRPSKE: „Srpski narod jedinstvom će se izboriti i...

ZAPALJIVE PORUKE IZ REPUBLIKE SRPSKE: „Srpski narod jedinstvom će se izboriti i sa muslimanskom rezolucijom o Srebrenici…“

Uzdam se u jedinstvo naroda, Srbiju i njenu političku moć da rezolucija ne bude izglasana, kazao je Јolović.

Ratni komandant zloglasne specijalne jedinice “Vukovi sa Drine” VRS-a Milan Јolović pozvao je građane da dođu sutra na narodni miting “Srpska te zove” u Banjoj Luci.

Јolović je govorio o rezoluciji o genocidu u Srebrenici koja će uskoro biti na dnevnom redu Generalne skupštine UN-a.

– Mi danas živimo u svijetu paradoksa i zamjene teza gdje se od žrtve pravi dželat, a od dželata žrtva, a to najbolje osjeti srpski narod na svojoj koži, rekao je Јolović za RTRS.

On je kazao da je srpski narod dao najveće žrtve u borbi za slobodu, a da sada taj slobodarski narod pokušavaju da proglase genocidnim, obmanuvši javnost jer se nigdje u Rezoluciji ne spominje nikakav genocidan narod.

– Srbi su navikli na nepravdu, ali ovo je najnepravednije i najbolnije što može da zadesi srpski narod. Ovo je udar na borce, na žrtve i njihove porodice, kazao je Јolović.

-Srpski narod jedinstvom izboriti i sa muslimanskom rezolucijom o Srebrenici. Uzdam se u jedinstvo naroda, Srbiju i njenu političku moć da rezolucija ne bude izglasana, kazao je Јolović.