Home Novosti BiH ŽELJKA VAN SEBE ZBOG PROZIVKE ZA “DEDU USTAŠU”: “Gadi mi se Vukota,...

ŽELJKA VAN SEBE ZBOG PROZIVKE ZA “DEDU USTAŠU”: “Gadi mi se Vukota, MOJA SVEKRVA NIJE MUSLIMANKA…”

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je njen protivkandidat na izborima Vukota Govedarica “poprilična kukavica” jer angažuje ljude “koji okolo ‘prljaju’, a sam ne može nikome ništa reći u lice”.

“Za razliku od njega, ja svakome kažem u lice šta imam – kada uđem u Narodnu skupštinu, kada se obraćam građanima, kada gostujem u televizijskoj emisiji i kada se obraćam novinarima. Gadi mi se njihov način vođenja kampanje”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci komentarišući navode medijskog tima Vukote Govedarice o njenom navodnom ustaškom porijeklu.

Ona je naglasila da je njihov način kampanje brutalan, zbog čega će i brutalno izgubiti na izborima 7. oktobra.

“Demantujem priče u kojima mene i moje pretke povezuju sa svim i svačim, njihove gluposti i gadosti, priče koje uporno podmeću. Lažu i podmeću jer ne može Vukota Govedarica sa mnom ukrstiti politički program, on ne može reći ni šta je radio ni šta će raditi za Srpsku, a Željka Cvijanović to može reći”, poručila je ona.

Cvijanovićeva je naglasila da je sve na liniji lične diskreditacije.

“Mislila sam da ne obraćam pažnju na to, ali moraćemo obraćati pažnju jer je ovo izašlo iz okvira svega normalnog”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da joj se “gadi način na koji njen protivkandidat Vukota Govedarica vodi kampanju”.

“Njihove tvrdnje su samo način da me diskredituju, zbog čega sam osjetila obavezu da se obratim javnosti demantijem. Njihove priče o ustaštvu, o tome kako sam rušila bošnjačku kuću, pa gradila svoju, pa i tome kako mi je i svekrva muslimanka, su za gađenje”, poručila je Cvijanovićeva i dodala da je, ipak, najgora priča koju su širili mjesecima ona u kojoj su dovodili njene sinove u vezu sa stradanjem Banjalučanina Davida Dragičevića.

(SB)