Home Novosti BiH BEĆIROVIĆ “BOCNUO” KOMŠIĆA: “Neka ga podrži SDA!”

BEĆIROVIĆ “BOCNUO” KOMŠIĆA: “Neka ga podrži SDA!”

“Čoviću sam rekao da Komšić nije ništa manje Hrvat od bilo koga iz HDZ-a, ali jeste sigurno pošteniji od njih!”, kaže Bećirović.

Mi ako odradimo ono što smo zacrtali, pobijedit ćemo. Protivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv. SDA ima svoje organe i neka odlučuju. Mi moramo pokazati našu snagu i odlučnost! Nikada nismo bili spremniji i organizovaniji da spriječimo izbornu krađu! Ovaj put brojanje mora biti transparentno, bez malverzacija!”, poručio je na Face TV-u Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva kojeg podržava sedam političkih partija.

Govoreći o tome kako će se rasporediti glasačko tijelo i da li će glasove ‘uzeti’ i Željku Komšiću Bećirović je kazao:

“Čoviću sam rekao da Komšić nije ništa manje Hrvat od bilo koga iz HDZ-a, ali jeste sigurno pošteniji od njih! Snaga BiH bi bila veća i bili bismo kredibilniji ako budemo imali dva člana Predsjeništva koja dolaze iz građanskih stranaka! Dobro je za BiH da izbore izgubi kanditat HDZ-a, SDA i SNSD-a u drugom entitetu! Posljednje četiri godine su nas unazadile! Mandatni period 2022. – 2026. će biti period sigurnosti, stabilnosti, okretanja ekonomiji, otvaranja radnih mjesta i izgradnji stabilnog političkog ambijenta!

Vrijeme je da spašavamo BiH! Ljudi ne odlaze samo zbog ekonomskih razloga, odlaze zbog sigurnosnih problema, neće da slušaju priče o odcjepljenjima! Imamo svi zajedno ogromnu šansu da promijenimo BiH na bolje!

Još neke respektabilne stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi za člana Predsjedništva! Te stranke će glasati za mene, a SDA ne treba izaći sa kandidatom, nego podržati Komšića. To je rekao Konaković”, kazao je Bećirović.

(SB)

Previous articleEROL AVDOVIĆ IZ NEW YORKA: “EU je licemjerna prema BiH; put BiH ka NATO članstvu treba postati prioritet bh. vanjske politike”
Next articleMUDERRIS PODRŽAO IZETBEGOVIĆA: NISTE SAMI PROTIV SVIH, MI SMO VAŠ TIM
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.