Home Novosti BiH DRAGAN BURSAĆ: “Dodik priznao, Banjaluka je etnički čista srpska kasaba!”

DRAGAN BURSAĆ: “Dodik priznao, Banjaluka je etnički čista srpska kasaba!”

Banjaluka je devedesetih, zahvaljujući velikosrpskom elitocidu, urbicidu i klasičnom etničkom čišćenju, pretvorena iz grada u kasabu u kojoj nema mjesta za nesrbe. I to je Dodik danas konačno priznao!

Piše: Dragan Bursać za Radiosarajevo.ba

“Ta floskula da Banjaluka pripada svima je lažna. Banjaluka pripada onima koji žive ovdje, a to su Srbi. I ovo je srpski grad”, rekao je ne trepnuvši Milorad Dodik po izlasku iz bolnice i dodao:

“Vjerujem da će doći do toga da ćemo konačno posatviti realnu opciju da RS obezbijedi svoj status kao nezavisna i samostalna zemlja i to uz pomoć Bajdena. BiH je žalosna zemlja koja nema nikakvu perspektivu. ”

I eto ga, čini se da koronavirus uz sve negativne reperkusije po psihičko i fizičko zdravlje rekovalescenata ima i to blagotvorno dejstvo (makar kod Dodika) da tjera čovjeku istinu na usta.

I ova izjava, nad kojom će se sablazniti normalan dio planete, zapravo predstavlja najsuštiju i najistinskiju istinu od svih. Milorad Dodik je 5. januara 2021, to trebamo zabilježiti, konačno verifikovao ono što cijeli svijet zna: U Banjaluci je počinjeno neviđeno etničko čišćenje u prošlom ratu.

Da, Banjaluka je već pune tri decenije srpski grad. Preciznije, srpska kasaba. Jer se početkom devedesetih zahvaljujući elitocidu, urbicidu i klasičnom etničkom čišćenju u velikosrpskoj agresiji ona prometnula iz grada u srpsku kasabu u kojoj nema mjesta za nesrbe. Oni Bošnjaci i Hrvati koji 1992. godine nisu shvatili ozbiljno reklamu agencije za “humano preseljenje“ na naslovnici tadašnjeg ”Glasa“, samo godinu kasnije prisustvovali su dizanju u vazduh spomenika svjetske kulturne baštine Ferhadije i Arnaudije.

Za one pak koji su još uvijek vjerovali u multietničnost brisane velikosprske zemlje, bio je tu kombi za prevaspitavanje, crveni kombi. A za one Srbe, koji su rekli, “dokle braćo zločina i zuluma nad komšijama”, bio je namijenjen metak. Miodrag Šušnica, inspektor. Mrtav. Razlog – branio komšije Bošnjake.

I sve je ovo zvanično verifikovao Milorad Dodik u svom obraćanju novinarima. Dakle, nije to nikakva paranoja “teheranskog Sarajeva“, niti je “zavjera“ međunarodne zajednice, ne to je potvrdio iz centra Banjaluke, baš Milorad Dodik predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Da, Banjaluka je isključivo srpski grad i slabo ko je od srpskih velmoža odgovarao za to! Da Banjaluka je srpski grad, samo se i lokalni BiH političari i međunarodna zajednica sve ove decenije prave ludi, kad pokušavaju napraviti pitu od govana, pardon, multietničnosti na etnički očišćenoj teritoriji na kojoj su Bošnjaci i Hrvati danas poimani kao nekakvi poluljudski zombiji, niže vrijedan genetski materijal koji dođe ljetom iz Skandinavije na dvije nedjelje da obiđe zapuštenu i devastiranu imovinu i malobrojnu rodbinu na samrti.

To je Banjaluka, srpska Banjaluka!

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Previous articleNa ahiret preselila majka Hadžira Avdić: Zločinci joj ubili muža i pet sinova
Next articleKlanjana dženaza Hanifi Đogaz, nije mrzila iako su joj u genocidu ubili troje djece i muža
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.