Home Novosti BiH HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nebojša Krstić ide do kraja –„ Dodik nije...

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nebojša Krstić ide do kraja –„ Dodik nije političar, on je ruski dron kojim se gađa Srbija…“

-Tako da je Dodik, u stvari, ruski projekat kojim se Srbija sprečava da ojača i odbrani svoje interese, nastavio je Krstić.

Nebojša Krstić, bivši šef kabineta predsjednika Srbije Borisa Tadića, a danas gorljivi promotor politike Aleksandra Vučića, uzburkao je strasti na društvenim mrežama iznijevši niz optužbi na račun predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

-Dodik nije političar, on je ruski dron kojim se gađa Srbija, ruše njene evropske aspiracije i Srbija trajno vezuje za ruski Titanik, za zemlju koja niti može niti želi da nam pomogne.

-Gospodine, Milorad Dodik, da li ste u srodstvu sa Goricom Dodik? Ako jeste, skrećem vam pažnju da mi ta osoba prijeti fizičkim nasiljem. S obzirom da ste vi predsjednik RS-a, ove prijetnje shvatam vrlo ozbiljno i prijaviću ih policiji Republike Srbije. Zdravi bili, poručio je Krstić kao odgovor na objavu Dodikove kćerke Gorice, koja je napisala:

-Treba poboljšati odnose i zahvaliti im se na tome što svake godine sve više ljudi oboli od raka zbog njihovog osiromašenog uranijuma. Nisi dostojan da spominješ REPUBLIKU SRPSKU čije puno ime ne smiješ ni da napišeš jer će biti po ušima, da se ti pitaš ne bi bilo ni nas ni Kosova, poručila je Gorica Dodik.

No, Krstić ni tu nije stao.

-Dodik je svojim proruskim slugeranjstvom uspio da dovede u pitanje postojanje RS-a, a ujedno je postao vodenični kamen o vratu Srbije koja bije bitku za poboljšanje odnosa sa SAD-om. Tako da je Dodik, u stvari, ruski projekat kojim se Srbija sprečava da ojača i odbrani svoje interese, nastavio je Krstić.

-Putinov korisni idiot koji se Vučiću sveti jer nije dobio željeno ambasadorsko mjesto, našao je sigurnu kuću u “nezavisnim” medijima, komentirao je Krstić istup beogradskog analitičara Dragomira Anđelkovića, inače bliskog Miloradu Dodku, koji je izjavio kako Dodik više ne može računati na Vučića.

Previous articleOtkriveno ko je bio najveći zagovornik da državni nivo ne proglasi Dan žalosti
Next articleDRAGAN ČAVIĆ SRLJA U PROPAST: „Sud i Tužilaštvo BiH postupcima protiv srpskog naroda i njegovih predstavnika rade protiv…“
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.